Beech
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca ceremonie

Wat is ayahuasca en wat doet het? Het is een middel uit Zuid-Amerika en daar wordt het ook een geneesmiddel genoemd. In Europa valt het vooral onder het naampje ‘drug’. Het is iets waar veel mensen die het hebben geprobeerd bij zweren. Een middel waar je eigenlijk op een innerlijke reis gaat en zo meer ontdekt. Mensen geven aan dat de ervaring heel bijzonder is en deze is dan ook erg geliefd bij veel mensen die het uitproberen. Hiernaast valt deze methode samen met een ceremonie. Ayahuasca is een soort thee gemaakt van een bepaalde soort boomschors. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat het nou precies doet en hoe het werkt? Lees vooral verder op de website: www.innerlijke-reis.nl.

Ayahuasca ceremonie, hoe en wat?

Wat dit doen is eigenlijk het volgende. Ayahuasca maakt het mogelijk om eigenlijk een reis te maken in je ziel. Het zit namelijk zo. Deze thee maakt een bepaalde stof aan in je hersenen. Deze stof komt bijvoorbeeld ook vrij tijdens een bijna dood ervaring. Wat er hierbij gebeurt is dat je je lichaam eigenlijk verlaat. Dit wek je op bij Ayahuasca. Je merkt gewoon dat het zo’n bijzondere ervaring is. Je ziet namelijk in hoe de wereld in elkaar steekt. Een ervaring als deze is helemaal niet zo lastig om te krijgen. Via een ceremonie is dit simpelweg gewoon op te wekken. Uiteindelijk zijn er zoveel mensen spiritueel ingesteld. Het is namelijk waar dat er meer moet zijn dan alles waar we op dit moment mee bezig zouden moeten zijn. Daarom blijft de zoektocht naar meer ook altijd doorgaan. Iedereen wilt en zoekt antwoorden en Ayahuasca gaat je sommige antwoorden gewoon geven. Dat is heel speciaal en daarom is het zeker aan te raden om bij twijfel gewoon te proberen. 

Innerlijke reis

Innerlijke-reis.nl is een website en een organisatie die dit soort ceremonies aanbiedt. Je kunt jezelf hiervoor opgeven en eigenlijk werkt het allemaal vrij simpel. Er bestaan al verschillende weekenden in bijvoorbeeld Peru of dergelijke, maar dit is niet uitsluitend noodzakelijk voor het krijgen van een dergelijke ervaring. Daarom is het altijd goed om je grenzen zo veel mogelijk te verbreiden, ook al durf je niet ver te gaan.