Beech
Image default
Woning en Tuin

Beton polijsten

Veel mensen kijken raar op als ze van beton polijsten horen want waarom zou je nou beton gaan polijsten? Dit komt doordat mensen beton vaak kennen als het vieze vloer waar laminaat op moet komen of een ander soort vloerbedekking.

Betonnen vloer

Betonnen vloeren zijn heel mooi en je hebt ze vast heel vaak gezien. Je ziet betonen vloeren vaak liggen op plekken waar veel mensen komen. In de winkels, supermarkten, kantoren en nog veel meer plekken. Het zijn hele mooi glanzende vloeren. Je zou nooit denken dat het van beton is maar dat is het wel. Het beton is heel mooi geworden door beton polijsten. Dankzij het polijsten heeft het een hele mooi glans.

Sterk

Over een betonnen vloer op een drukke plek lopen per dag en het slijt toch niet. Betonnen vloeren kunnen zelfs levenslang mee gaan. Het is heel sterk en kan heel wat hebben. Er zijn daarom tegenwoordig ook mensen dat betonnen vloer thuis hebben. Door het beton polijsten is het heel mooi en kan het prima in huis blijven liggen. Je hoeft het beton niet te bedekken. Wat je wel moet doen is het polijsten. Je kunt hier meer over lezen op de volgende sites

polijstwerken

uwindustrie

mistermarble