Bij Peeters nv zijn we thuis in het plaatsen van vliesgevels

Wat een vliesgevel of ook gordijngevel genoemd is en wat je er allemaal mee kan? Dat is een goede vraag, maar een eenduidig antwoord is niet zo simpel. Het hangt allemaal een beetje van je wensen af. Wat wel een zekerheid is, is dat ze bij Peeters nv thuis zijn in het plaatsen van vliesgevels en je een offerte op maat kunnen maken.

Vliesgevels voor ieders budget

Weet dat de prijs van een vliesgevel door heel wat factoren wordt bepaald. Uiteraard is de oppervlakte van de gevel van belang, maar het gekozen materiaal, de kleur en de techniek spelen een belangrijke rol. Het is belangrijk gedetailleerd je verwachtingen over je gordijngevel over te brengen, zodat er een offerte op maat gemaakt kan worden. Wees gerust, de specialisten van Peeters nemen hier hun tijd voor, luisteren en komen vervolgens met een voorstel op maat.

Verschillende beglazingssystemen voor jouw nieuwe vliesgevel

Weet alvast dat er 3 verschillende beglazingssystemen zijn als je met een vliesgevel gaat werken. Wij zetten ze even voor jou op een rijtje:

  • Semi-structurele vliesgevel: 2 horizontaal liggende glasranden worden vastgemaakt op klemlijsten. De zijkanten worden vervolgens verlijmd op een ondersteunende structuur.
  • U-glas: hierbij opteer je voor figuurglas in een U-vorm. De glazen van je vliesgevel zijn transparant, maar toch is er geen volledige doorkijk. Hier kan een warmte- of zonwerende gevel mee vormgegeven worden.
  • Point-fixed glasgevels: via RVS-beugels in de glasgevel worden glaselementen gefixeerd aan een constructie van spankabels of staal. Hierbij zijn dan geen kozijnen nodig.

Het spreekt voor zich dat de gekozen techniek een invloed heeft op de prijs van je vliesgevel.

Vraag je offerte aan voor je gordijngevel

Wil je meer technische uitleg over je gordijngevel? Of wil je weten wat er mogelijk is voor jouw woning, neem dan contact op met de vakspecialisten van Peeters nv. Zij hebben al heel wat gordijngevels tot een goed einde gebracht en kunnen je perfect advies geven. Bovendien maken ze steeds een scherpe prijsofferte op maat op.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel