Beech
Image default
Beauty en verzorging

Cryolipolyse machine voor slimming

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook wel bekend als vetbevriezing, omvat gecontroleerde koeling met een cryolipolyse machine om vetcellen te vernietigen.

In termen van leken is Cryolipolyse een methode waarmee het lichaamsvet wordt ingevroren om de achteruitgang van vetcellen te stimuleren en daardoor extra kilo’s te laten verdwijnen. Gericht op de meest hardnekkige delen van het lichaam waar vetophoping vaak voorkomt, kan het bevriezen van vet helpen om hardnekkige vetzone’s te verwijderen die mensen moeilijk kunnen verliezen, met name rond de armen, rug, buik en dijen door zich specifiek op deze gebieden te richten. Het wordt snel een van de meest populaire alternatieven voor chirurgie of liposuctie, die vaak erg pijnlijk kan zijn en permanente littekens op het lichaam achterlaat.

Cryolipolyse is de wetenschappelijke naam voor het gecontroleerd toepassen van koeling in het lichaam om hardnekkige vetcellen te reduceren. Door het specifieke lichaamsgebied af te koelen tot een lage temperatuur sterft het vetweefsel af, zonder de huid erboven te beschadigen. Wanneer het weefsel sterft, kan het niet zo gemakkelijk opnieuw groeien als voorheen, waardoor de aard om door te gaan met het opnemen van vet in het lichaam wordt verminderd.

Dit geeft het lichaam het uiterlijk van een grotere toon en contour zonder de noodzaak van invasieve operaties. Hoewel deze procedure het vet niet volledig kan verwijderen, kan het de opbouw met ongeveer 20-40% verminderen, afhankelijk van het gewenste gebied. De procedure is zo populair geworden bij zowel mannen als vrouwen omdat er zeer weinig bijwerkingen en een aanzienlijk lager aantal complicaties zijn in vergelijking met andere operaties. Bovendien wordt cryolipolyse beschouwd als een relatief snelle procedure die in minder dan een uur kan plaatsvinden, zonder dat er een hersteltijd volgt.

Vetbevriezing heeft ook geen invloed op andere delen van het weefsel rond het lichaam, omdat de temperatuur niet lager wordt dan -7 graden en daardoor het bloed of de omliggende zenuwen niet zal bevriezen. Over het algemeen geclassificeerd door esthetische beoefenaars als een eenmalige behandeling, resultaten omdat het enkele maanden kan duren om te laten zien (6-12 weken).

Hoe verloopt een cryolipolyse behandeling?

Een klein vacuümachtig apparaat wordt gebruikt om het gekozen gebied van vetophoping te isoleren. Het gebied wordt dan bevroren binnen de kleine applicatorkop, die een lichte prikkel, tinteling of gevoelloosheid kan veroorzaken als gevolg van de plotselinge temperatuurverandering. Het gebied wordt dan gevoelloos en u kunt dan ontspannen, uw favoriete Netflix-serie inhalen of een dutje doen. Wanneer de behandeling is voltooid, masseert de schoonheidsspecialiste het gebied om het weer op de normale lichaamstemperatuur te brengen. Veel cliënten vinden dit proces snel gewend en kunnen tijdens de behandeling praten en ontspannen. Er is geen downtime en staat ook bekend als de ‘lunchtime fat fix’.

Vet bevriezen

Vetbevriezing is geen permanente oplossing om af te vallen zonder de combinatie van een gezonde voeding en een actieve levensstijl. Hoewel het kan helpen bij het bereiken van uw gewichtsverlies, is het geen vervanging voor een gezond leven. Het lichaam wordt overal vetrijk en hoewel de behandeling probleemgebieden kan aanpakken, kunt u na de behandeling in andere gebieden nog steeds aankomen. Esthetische beoefenaars kunnen ook helpen met andere delen van uw lichaam, waaronder cellulitis, losse huid, striae en hardnekkig vet. Na de vetbevriezingsbehandeling zal uw uw cryospecialist  u vragen om in week 6 en 12 vervolgafspraken bij te wonen om uw vetvermindering bij te houden door voor en na foto’s en lichaamsafmetingen te nemen.

Cryolipolyse machine

Cryolipolyse is een van de veiligste methoden voor vetvermindering en heeft bewezen geweldige resultaten te bieden met weinig tot geen stilstand. Tijdens het consult beoordeelt de schoonheidsspecialiste uw doelen en stelt een behandelplan op gebaseerd op uw eigen individuele behoeften. Als je een helpende hand nodig hebt om dat perfecte lichaam te vormen waar je naartoe werkt, is Cryolipolyse misschien wel iets voor jou.

Wilt u beginnen met het uitvoeren van cryolipolyse behandelingen met uw eigen cryolipolyse machine in uw kliniek of salon. Neem dan contact op met Decryofabriek, leverancier van de nieuwste cryolipolyse machines in België, Nederland en Luxemburg. Ook voor andere cryo apparatuur en benodigdheden.


Opleiding cryolipolyse om cryospecialist te worden

Bij Decryofabriek kunt u niet alleen een opleiding cryolipolyse bijboeken bij uw toestel, u kunt ook gebruik maken van verschillende marketingpakketten en verkooptrainingen die beschikbaar zijn. Kijk op www.decryofabriek.nl voor de laatste aanbiedingen en de beschikbare cryo machines. Leasen of huren van een cryo-machine behoort tot de mogelijkheden.

 

 

https://decryofabriek.nl/