Duurzame werkplekken in Hoofddorp

Wij  bieden naast ruimtes voor evenementen ook werkplekken in Hoofddorp. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Wist u al dat bij ons circulaire economie en duurzaam centraal staan? Dit maakt het de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. Wilt u hier meer informatie over? Lees dan dit artikel of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Werknemers hebben  alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke werklocatie en kop koffie zorgen wij. Hiermee stimuleert u het creatieve brein. Wanneer men elke dag werkt in dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. U kunt dit doorbreken door op een inspirerende werklocatie in Hoofddorp te gaan werken. Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Nederland

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/