Beech
Woningen

Een parket met vloerverwarming in uw huis? Het kan!

Heeft u ook ooit van een vriend of kennis gehoord dat parket met vloerverwarming in een woning onmogelijk is? Dat is een groot misverstand dat Van den Dongen Parket graag uit de wereld helpt. Het is namelijk net zo goed mogelijk om parket met vloerverwarming te leggen als eender welke andere vloer. Echter vereist het wel de kennis en expertise van een echte specialist. Als u ook vloerverwarming wilt laten plaatsen in uw huis, heeft u bovendien de keuze uit conventionele verwarming en de elektrische infraroodvloerverwarming. Een specialist in houten vloeren en parketvloeren vertelt u graag over de opties voor uw huis.

Waarom kiest u voor parket met vloerverwarming?

Wilt u kiezen voor parket met of zonder vloerverwarming? Dan kiest u voor een houten vloer waar u een leven lang van zult genieten. Bovendien krijgt u hierbij een prachtige vloer met een uniek karalter dat u nooit zult vinden met bijvoorbeeld een tegelvloer. Een houten parket, met of zonder vloerverwarming, heeft namelijk een warme uitstraling. Natuurlijk komen parketvloeren in alle vormen en maten. Zo kiest u dus altijd een vloer die uw stijl weerspiegelt en die naadloos aansluit in uw interieur. Gaat u bijvoorbeeld voor een heldere of matte glans? En welke bewerking of tint wilt u in uw huis?

Combineer uw parket met vloerverwarming met buitenparket

Ondanks het soms wisselvallige Nederlandse klimaat, bestaan er vandaag de dag meer en meer mogelijkheden om van het buitenleven te genieten, tijdens elke seizoen. Denk daarbij aan mooie veranda’s en overdekte tuinterrassen. Als u binnen kiest voor een prachtig parket met vloerverwarming, wilt i natuurlijk buiten dezelfde stijl doortrekken. Daarom vindt u bij de specialist, Van den Dongen Parket, ook gespecialiseerde buitenparket. Hiermee geeft u uw balkon, terras, veranda of patio dezelfde warme uitstraling als de rest van uw woning. Dit parket wordt bovendien op een speciale manier bevestigd zodat u geen schroeven of proppen ziet, enkel uw prachtige houten vloert die niet verkleurt door blootstelling aan het zonlicht.

Gerelateerde artikelen

Redenen om thuis een minizwembad te installeren

Een succesvol architectenbureau dat u zeker helpt in Vlaams-Brabant

Welke hypotheek heb ik nodig?