Beech
Image default
Gezondheid

Een volledige detox bestaande uit sapjes? Lees hier meer.

Wil je je lichaam ondersteunen bij een goede reiniging? Een detox bestaande uit sapjes kan je dan heel goed helpen. Het is fijn dat je gaat kijken hoe dat je je lichaam op diverse manieren kunt ondersteunen. Misschien heb jij enige tijd geleden al gekeken of dat detoxen wat voor jou is, dit kan door bijvoorbeeld je ontbijt te vervangen door een sapje. Hierdoor kan je lichaam eraan wennen, maar jijzelf kunt zo ook beter aan het idee wennen. Als jij er helemaal klaar voor bent dan kun jij een volledige detox volgen bestaande uit sapjes. Dit wil zeggen dat jij de hele dag alleen maar sapjes drinkt en niets gaat eten. Dit is een kuur die drie, vijf of zeven dagen kan duren, net waar dat je voor kiest.   

Waar begin je?

Het is misschien wat veel wat er ineens op je af lijkt te komen. Je wil graag afvallen, je wil je lichaam reinigen en zorgen voor wat meer rust voor lichaam en geest. Een goede optie is het dan om een volledige detox bestaande uit sapjes te kiezen. Laat je lichaam er rustig aan wennen en ga dan eens bekijken welke mogelijkheden er zoal zijn. Er zijn namelijk meerdere recepten die je kunt proberen en er is altijd wel wat te vinden wat jij lekker vindt. Als je sapjes kiest die je lekker vindt, dan is het ook eenvoudiger om langer vol te houden. 

Voordelen bleekselderij sap voor je gezondheid

Steeds meer mensen willen aan hun gezondheid werken en dat kan heel goed met een detox sapkuur. Je kunt dan kiezen voor bleekselderij sap. Het zit boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het sap wordt gemaakt van stengels en bladeren van bleekselderij. De voordelen voor je gezondheid op een rijtje gezet:

–        Bleekselderij sap zal je immuunsysteem ondersteunen en dat komt door de aanwezigheid van voldoende vitamine A en vitamine C.

–        Je cellen worden zo beter beschermd tegen vrije radicalen, dit komt door de aanwezigheid van vitamine B2 en koper.

–        Het heeft een positieve invloed op je bloeddruk en dat komt door de aanwezigheid van kalium.

–        Door kalium wordt ook je spijsvertering nog beter gezond gehouden.

–        Het draagt bij aan je concentratie en gemoedstoestand. Dit komt door vitamine B3 en vitamine B6.

–        De aanwezigheid van kalium en calcium zorgen voor het ondersteunen van je spieren en zenuwstelsel.

–        Calcium en fosfor dragen bij aan het behoud van sterke botten.

–        Vitamine A en C helpen om je huid gezond te houden.

–        Vitamine B3 en vitamine B6 dragen bij aan extra energie en verminderen vermoeidheid. 

 

https://www.sap.je/