Geneeskundige vacatures

 

Functie voor een van onze klanten uit locatie gent-zwijnaarde zijn wij nu op zoek naar een verpleegkundige voor overbrengingen van patiënten tussen ziekenhuizen.

Je gaat mee met de ziekenauto zodat er gedurende de overbrengingen verpleegkundig toezicht is. De overbrengingen zijn overwegend tussen het gasthuis van deinze en het az maria middelares.

Aanbod het betreft een vast gemeenschappelijkheid met verloning volgens de ific barema pc 330. Je moet geen weekends werken, maar de planning is wel variabel van dag tot dag.

Jouw profiel je bent bachelor ( a1 ) of gegradueerde ( a2/hbo5 ) in de verpleegkunde je hebt bij smaak nu enige ervaring als verpleger je beschikt over een open en leergierige tijdgeest je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties je kan jezelf definixebren als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed onafhankelijk te werk gaan een bbt is geen criterium, maar zelfzekerheid in het onafhankelijk doen is belangrijk. De toestand van de organisme met een zorgbehoefte afwegen ( klinisch, psychisch,. . . ) de verzamelde verwittiging in het patiëntendossier opschrijven, voor de activiteiten van het dagelijks leven en het comfort van de organisme met een zorgbehoefte instaan ( verheffen, telefoon, verzorging na een operatie,. . . ), de ordners administratief naleven ( aankomst en vertrek of overplaatsing van de organisme met een zorgbehoefte, archivering,. . . ) en de verpleger verstrekkingen erin vermelden, het medicinaal afval en het herbruikbaar medicinaal tastbaar behandelen of laten behandelen ( ontsmetten, ontsmetten, steriliseren ), de klinische toestand van de organisme met een zorgbehoefte naleven ( stabiliteit, excretie, rijrichting,. . . ) de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinair team bespreken

Hoger beroepsonderwijs ( hbo ) verpleegkunde ( voordien 4de graad beroepssecundair of gebrevetteerd ), prof. Bach. Verpleegkunde

Solliciteren amelia earhartlaan 17, 9051 sint-denijs-westrem els de treinbestuurder

https://www.vindazo.be/job/all/geneeskundige.html