Beech
Auto's en Motoren

Heeft u een laadpaal thuis nodig?

Misschien heeft u een elektrische bedrijfswagen en denkt u er over na om een laadpaal thuis te laten plaatsen. Maar heeft u deze überhaupt wel nodig? Laten wij deze vraag alvast voor u beantwoorden: het is absoluut een aanrader om een laadpaal thuis te hebben. Laten we echter even een stap terug nemen, want misschien heeft u nog geen elektrische auto en vraagt u zich af of deze een meerwaarde voor u kan hebben.

 

Ten eerste kan een dergelijke auto op financieel vlak meerwaarde hebben. De kosten van een elektrische auto zijn lager in vergelijking met auto’s die gebruik maken van fossiele brandstoffen. Daarnaast is het nemen van een elektrische auto een initiatief dat aangemoedigd wordt vanuit de regering middels een belastingvoordeel. En laten we tot slot het milieu niet vergeten. Zo draagt u ook een steentje bij aan een betere wereld.

 

Het gemak van een laadpaal thuis

Misschien heeft u een elektrische bedrijfswagen, maar het kan ook zijn dat u zelf al een elektrische auto heeft aangeschaft. Het gemak van een laadpaal thuis moet u in dat geval niet onderschatten. Misschien heeft u dit zelf al ondervonden. Er is bijvoorbeeld in de buurt wel een laadpaal te vinden, maar hiervoor moet u uw auto ver van uw woning parkeren. Dat is niet wat u prefereert.

 

Dankzij een laadpaal thuis kunt u uw elektrische (bedrijfs)wagen gewoon voor uw huis parkeren. Geen gedoe meer, maar veel gemak. Laadpalen nemen niet veel ruimte in beslag en maken uw leven een stuk aangenamer.

 

Schakel de hulp in van ChargePro

Een bedrijf dat vaak aangeraden wordt voor het plaatsen van laadpalen voor elektrische (bedrijfs)wagens is ChargePro. Klanten zijn zeer tevreden over de services van dit bedrijf. Zij leveren oplossingen op maat voor iedereen. Bovendien zijn de laadpalen zeer toegankelijk en eenvoudig om te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Busombouw rolstoel

De vetste cafe racers van dit moment

De Car-Pass