Beech
Image default
Beauty en verzorging

Holistische massage in Turnhout

In deel 2 gaan we verder waar we zijn gebleven in de stijd tegen slapeloosheid. Deze mensen missen iedereen zekerheid, iedere basis, ieder gevoel van liefde. Ze hebben geen energie, geen wil op te leven. Het lijfelijke contact bij deze mensen is de basis van genezing. Het lijfelijke contact inde basis van wederzijds samenzijn, van wederzijds uitwerken van geestelijk energieën. Voorbespreking voor lichaamsmassage kan ontzettend veel doen. En wanneer men de kleding wenst aan te houden leg dan de handen stevig op de kleding, op de plaatsen die je wenst te masseren, op de schouders, de checkra’s etc?.

De aura massage heeft te maken met de aura die je hebt als ziel, ter bescherming van je reizen in de astrale werelden. Het heeft te maken met dat wat je bent. Het niets te maken met het lichaam dat je hebt.

Wanneer je deze methode enkele malen hebt toegepast, zul je ontdekken dat de opbrengst van de kracht en het resultaat wat je beoogt, een directe doorwerking heeft naar de ziel. de kans is groot dat de latente spirituele gaven zicht op de juiste wijze ontwikkelen en zo dit niet zou gebeuren, is de kans evenzo aanwezig dat de persoon helder gaat zien in de karmische processen van het leven. Wanneer deze massage een aantal malen achtereenvolgend wordt uitgevoerd zul je een zeer sterkte basis krijgen door het masseren van de beenspieren en zal de aura om de romp heen worden losgemaakt.

Je hebt een ziel en je hebt tijdelijk op aarde een lichaam.

Op bepaalde momenten ben je in staat het lichaam los te laten. Je begeeft je dan in de nachtelijke uittreding naar de astrale wereld. Daar waard de ziel die je bent geen vorm heeft, geen massa kent en ook dat wat je aarde noemt niet nodig heeft. Het ene moment hier en het andere moment daar, kun je vertalen als het yin yang effect en is eigen aan de mens die debet aan het lichaam dat je hebt.

Dat wat je noemt in je balans zijn betekent in zijn totaliteit omgaan met het stoffelijk leven op aarde omgaan met het lichaam dat je hebt. Daarin lig ook het voedselproces de slaap en met in de slaap de mogelijkheid tot een uittreding. Met andere woorden het lichaam werkt en zorgt voor het dagelijks brood. 

Het lichaam gebruikt energie en de ziel die he bent beschikt over een totaal andere energievorm. Een energie die geen aarde nodig heeft. Een energie die in staat is vanuit het niets in haar evolutie tot het iets te komen. Dit impliceert beweging. Maar wat belangrijker is de ziel is in staat haar geluk haar geloof hoop e  liefde in zichzelf te waarborgen. Omdat de ziel in staat is over tijd over materie over toekomst heen te kijken. En zelfs dat wat we een negatieve ervaring noemen is niets anders dan een ervaring die we als ziel willen opdoen, om te groeien naar het licht om bewustzijn in onszelf te transformeren. Tot zover deel 2 in de reeks van 3 delen over het nut van masseren tegen slapeloosheid.

https://www.puurmassage.be/massages-oud-turnhout/