Koop reserveonderdelen en accessoires voor uw Kärcher-product.

 

Als u een reinigingsapparaat heeft, heeft u misschien een Kärcher. Dit komt omdat Kärcher een zeer populair merk is voor een groot aantal verschillende schoonmaakapparaten, zoals een hogedrukreiniger, een stofzuiger, een glazenwasser of een stoomreiniger. Deze apparaten maken het schoonmaken in en om het huis gemakkelijker voor u. De stofzuiger kent zeker iedereen, maar bent u al bekend met een raamstofzuiger? Hiermee kunt u uw ramen heel gemakkelijk streeploos schoonmaken en bent u snel klaar.

Accessoires voor uw reinigingsapparatuur

U kunt reserveonderdelen bestellen voor uw kapotte Kärcher-apparaten, maar ook extra accessoires om de mogelijkheden van uw apparaat uit te breiden. Voor beide wensen bent u bij Fixpart aan het juiste adres. Omdat ze een breed gamma van diverse producten voor allerlei toestellen aanbieden. Daarom zult u hier zeker vinden wat u zoekt.

Als u bijvoorbeeld verschillende soorten vloeren in huis hebt, kan het nuttig zijn een extra zuigmond aan te schaffen, zodat u alle oppervlakken goed kunt reinigen. Of bent u op zoek naar een nieuwe rol, slang, afdichtring of filter voor een van uw apparaten? Bij Fixpart vindt u voor alle onderdelen van uw Kärcher een passend reserveonderdeel. U kunt zowel originele onderdelen als imitaties vinden. De voordelen van imitatie-onderdelen zijn dat ze deels iets goedkoper zijn, maar dat uw toestel er net zo goed mee werkt als met de originele onderdelen.

Informatie over de levering

Als de door u gewenste vervangingsonderdelen in voorraad zijn, worden ze normaal gesproken binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Als Fixpart daarentegen de onderdelen eerst zelf moet bestellen, kan het soms wat langer duren. U beschikt ook over een zeer vriendelijke klantendienst die u kan helpen met eventuele vragen of problemen en u kan adviseren bij de aankoop van het juiste vervangingsonderdeel. Hierdoor wordt de kans op een miskoop aanzienlijk verkleind en kunt u onmiddellijk na de levering blijven genieten van de praktische voordelen van uw apparatuur.

https://fixpart.be/nl/