Koprollen en radslagen in trampoline park Den Haag

Trampoline park Den Haag is ook in de avond geopend. Vooral voor kinderen vanaf 12 jaar. Soms is het moeilijk om kinderen te entertainen. Zeker in de zomer als het slecht weer is. Kom dan eens naar een trampoline park in Den Haag. Dit is een uniek indoor trampoline park in Nederland waar jong en oud zich kan vermaken. In dit trampoline park is een AirTrack kussen. Dit is een speciaal kussen dat zich uitermate goed leent om bijvoorbeeld spectaculaire trucjes op te doen. Denk aan koprollen, radslagen en backflips. Het kussen veert extra goed en biedt daarnaast ook genoeg bescherming. Kinderen zullen zich niet bezeren. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Daar is het AirTrack kussen voor: voor springplezier!

Verschillende sporten bij trampoline park in Den Haag

Een dagje naar een indoor trampoline park ergens in Nederland. Dat is zeker een goed idee! Maar een hele dag trampolinespringen… Wie houdt dat vol? Bij het trampoline park in Den Haag kan lekker gesprongen worden op veel trampolines, maar er zijn nog veel meer sporten om te doen. Zo kunnen kinderen lekker badmintonnen, tafelvoetballen, tafeltennissen, airhockey spelen of korfballen! Daarnaast is er een volledig aangeklede indoorspeeltuin met grote glijbanen, een kabelbaan en een powertower met zes lagen. Ook de allerkleinsten hebben een eigen speeltoestel waar zitplekken omheen gecreëerd zijn zodat de ouders een oogje in het zeil kunnen houden. Dat is wel zo prettig!

Indoor trampoline park: een leuk dagje uit in Nederland

Het weer in Nederland is niet altijd geweldig. In de zomervakantie kan het daarom soms veel regenen. Wat dan te doen met kinderen die vakantie hebben? Ga met ze naar een indoor trampoline park: ideaal voor een zomers zoals in Nederland. Ga bijvoorbeeld naar een trampoline park in Den Haag. Daar zijn veel verschillende mogelijkheden. Er zijn veel trampolines. Kinderen tot 12 jaar moeten wel met begeleiding op de trampolines; kinderen boven de 12 jaar mogen lekker zelf springen. Ook de allerkleinsten kunnen terecht in dit park. Voor jong en oud zijn genoeg mogelijkheden om zichzelf de gehele dag te kunnen vermaken.

http://www.indoorpretpark.nl/