Beech
Aanbiedingen

Led lampen & inbouwspots

De typische gloeilamp verbruikt een enorme hoeveelheid energie. Slechts 10% van deze energie produceert licht. De overige 90% produceert warmte. Hoewel dit geweldig is voor ovens is het slecht voor de elektriciteitsrekening.

Dus, blij met de Light Emitting Diode of LED. De LED inbouwspots zijn aanzienlijk efficiënter:

Duren meestal meer dan 25.000 uur versus 1.000 uur voor een gloeilamp en 10.000 uur voor een compacte fluorescerende lamp (CFL).

Zelfs na 25.000 uur van het gebruik, zal de hogere kwaliteit LED lamp nog meer uitstoten dan 75% van de oorspronkelijke licht.

Over de levensduur van een LED lampen vs een 100-watt gloeilamp, zullen de besparingen in de duizenden euro’s (ja, zei ik duizenden euro’s) uitvallen! Doorgaans zullen LED lampen een besparing van ongeveer 1100 EUR per jaar opbrengen, dit bij gebruik van 8 uur per dag.

Er zijn een aantal dingen om te onthouden over LEDs:

LED levensduur wordt gemeten in jaren, niet uren als de gloeilamp. Hoe je gaat denken in termen van jaren, en niet in uren.

LED-lampen zijn anders gemeten in lumen of Kelvin (K) temperaturen:

2700 K geeft een lichte geel licht.

5000 K zendt een blauwachtige type verlichting, vaak aangeduid als “daglicht”.

Zijn compacte fluorescerende Gloeilampen (CFL’s) nog beschikbaar? Ja. LED’s zijn echter veel beter, omdat ze aanzienlijk langer meegaan, kost het veel minder geld om te werken, en sparen we meer geld, er is geen speciale verwijdering vereist (TL-lampen bevatten kwik – een gevaarlijke stof schadelijk is voor het milieu en de gezondheid), en zijn een lust voor het oog (die “loops” die je kunt zien in CFL’s zijn lelijk!). LED lampen zijn ook “instant on,” en vereisen geen warming-up, niet flikkeren, en dat doen ze niet met een brom of buzz, vooral als het koud is. Als een bonus, omdat LED lampen aanzienlijk langer meegaan, is er een enorme vermindering van het aantal lampen en hun verpakking op onze stortplaatsen.

Verzonken inbouwspots, kan heel eenvoudig worden omgezet naar LED zonder vervanging van de inbouwspot behuizing zelf, zodat er geen eventuele gipsplaten en schilderwerk meer aan te pas hoeven te komen. De beste conversies is het gebruik maken van een echte LED-upgrade. Met andere woorden, enkel de lamp vervangen in een led lampen!

http://www.leds-depot.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke smartwatches van Android en LG zijn op dit moment populair?

Een mooiere tuin met kwalitatief kunstgras

Een vrolijke hond