Nooit meer een saai bedrijfsuitje!

Iedereen die al eens een bedrijfsuitje heeft georganiseerd kent waarschijnlijk het probleem: het is altijd lastig om origineel te blijven met de ideeën voor het bedrijfsuitje. Dit geldt zeker voor een groot bedrijf, maar zelfs voor een kleine afdeling kan dit al erg moeilijk zijn. Veel verschillende meningen en mensen zorgen er vaak voor dat het moeilijk wordt om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Daarom is het belangrijk om niet iedereen mee te laten beslissen. Kies je uiteindelijk een echt spannend en origineel bedrijfsuitje, dan vindt iedereen het uiteindelijk toch wel leuk. Zo kunt u voor een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is, en waarbij ook nog eens aan teambuilding gewerkt wordt, terecht bij Neverrest. Dan bent u verzekerd van een gezellige middag!

Een bedrijfsuitje moet leuk zijn voor iedereen

Wat vindt u belangrijk bij het organiseren van een origineel bedrijfsuitje? Bij de bedrijfsuitjes van Neverrest staat voorop dat iedereen mee kan doen en dat iedereen de uitjes ook echt leuk vindt. Dit is dan ook het centrale idee waarop hun originele bedrijfsuitje The Game en hun teambuilding uitje Social Chaos op zijn bedacht. Tijdens veel bedrijfsuitjes zie je vaak dat een deel van de groep niet helemaal mee doet. Of ze moeten wachten op andere teams, of ze hebben er geen zin in. Het is daarom de kunst om een bedrijfsuitje te ontwikkelen, dat ervoor zorgt dat iedereen meedoet en dat het leuk is voor iedereen. Hiervoor zijn verschillende ingrediënten nodig. Het uitje moet draaien om een spannend verhaal waarbij iedereen meegenomen wordt; niet alleen de meest aanwezige deelnemers. Iedereen heeft een rol en daardoor is het voor iedereen leuk.

Onbewuste teambuilding tijdens een bedrijfsuitje

Wanneer u een bedrijfsuitje organiseert staat natuurlijk op de eerste plaats dat het bedrijfsuitje leuk moet zijn. Bij Neverrest vinden ze echter dat leuk niet genoeg is. Daarom zijn hun twee uitjes erop ontwikkeld dat iedereen erbij betrokken kan worden. Als namelijk niet iedereen meedoet, of er niet helemaal bij is, is het ook erg moeilijk om aan teambuilding te werken. Ook is het moeilijk om aan teambuilding te werken als iedereen weet dat dit het doel is. Het is het beste om iedereen helemaal mee te laten zwepen door het spannende verhaal en de activiteiten waarbij goed moet worden samengewerkt. Zo werken de deelnemers onbewust aan een betere onderlinge band. Onbewust aan de teambuilding werken tijdens een spannend bedrijfsuitje is de beste oplossing!