Beech
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek de voordelen van taiko drum in een leuke workshop

Mogelijk zeggen de woorden “taiko drum” u helemaal niets. Deze traditionele Japanse trommels zijn namelijk nog niet zo bekend in België. Nochtans is het echt de moeite waard om een taiko optreden te aanschouwen, en om zelf taiko te leren. Dit is namelijk gewoon mogelijk hier in België. Bij Araumi Daiko in Antwerpen volgt u een leerrijke taiko workshop waarin u alle kneepjes van het vak leert. Het niveau ligt hier niet lager dan in Japan. Integendeel, de stichter van de academie, Grete Moortgat, heeft de kunst geleerd bij de allerbeste groepen in Japan. U bent dus zeker van lessen van bijzonder hoge kwaliteit.

Een unieke en superleuke hobby

In deze academie kunt u op regelmatige basis taiko-lessen volgen. Zo kunt u ervoor kiezen om elke week een taiko workshop te volgen, of om de week. Er zijn vier verschillende niveaus. U krijgt dus lessen die aansluiten op uw vaardigheden en behoeftes. Vanaf het tweede niveau krijgt u de mogelijkheid om deel uit te maken van Taikidoki, de demonstratiegroep van deze academie. Dan heeft u extra trainingen en geeft u performances op bijvoorbeeld festivals of sportevenementen. Klinkt dit te stresserend? Maak u geen zorgen, de nadruk ligt op enthousiasme en inzet, niet op perfectie. Er worden lessen georganiseerd in Mortsel en Kessel-Lo, en zelfs in Breda en Arnemuiden in Nederland. Er is ook de mogelijkheid om een bootcamp te volgen bij deze academie. Zo kunt u samen met heel uw vereniging de kunst van de taiko drum aanleren.

Leer alles over taiko

Op hun mooie website vindt u nog veel meer informatie over deze geweldige academie en hun taiko-lessen. Lees snel alles en schrijf u in voor een taiko workshop naar keuze zolang er nog plaats is. U zult zien dat het echt een onvergetelijke ervaring is. Eens u van taiko drum geproefd heeft, wilt u nooit nog stoppen!