Ossenhaasjes zijn het meest malse deel van een rund

Bent u klaar voor de smaakexplosie van de ossenhaaspuntjes van Beef & Steak? De online webshop voor elke vleesliefhebber. Bij deze online slager bestelt u verschillende soorten ossenhaaspuntjes van Aberdeen- of zelfs de befaamde Wagyu runderen. Of maak de maaltijd nog wat specialer met 21 dagen gerijpte, dry-age ossenhaaspuntjes. Lekker, die extra bite! Het vlees wordt voor verzending in stukjes gesneden dus het bereiden van een heerlijke maaltijd neemt weinig tijd in beslag. Weet u nog niet wat u de dagen erna gaat eten? Neem dan een kijkje bij de eendenborstfilet en de lamsvlees opties op de website van Beef & Steak. Vetarm, lekker mals, en u zet wederom een culinair hoogstandje op tafel!

Eendenborst die kwakend vers bij u thuis wordt afgeleverd!

Heeft u al kennis gemaakt met het de nieuwste trend op het gebied van eten bestellen? Wat dacht u van vlees online bestellen? Veel mensen moeten nog wennen aan het idee vooral over de kwaliteit van het geleverde vlees. Een goede vraag ook, want het betekent dat u kiest voor kwaliteit. Bestel uw eendenborst, ossenhaaspuntjes of een mooi stuk lamsvlees via de website van Beef & Steak. Uw bestelling wordt met grote zorg en supervers voor u ingepakt. Daarna wordt uw bestelling verzonden met de speciale afdeling van het PostNL Foodnetwerk. Die halen het vlees ’s morgens op bij Beef & Steak en dezelfde avond heeft u het al in huis. Het vlees wordt ook nog eens getransporteerd in speciale isolatiedozen die van een koeling zijn voorzien. Ervaar het zelf en bestel nu!

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Eendenborst is een delicatesse. Bij het lezen van het woord ‘eendenborst’ loopt het water in de mond bij elke kenner. U weet dan allang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef & Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, u kunt ook lamsvlees bestellen bij Beef & Steak.