Veilige springkastelen kopen of huren doet u hier!

Wanneer u zoekt naar een bedrijf waar u veilige springkastelen kunt kopen of betrouwbare springkastelen kunt huren, dan zit u goed bij Springrid. Dit bedrijf in Brasschaat hecht veel waarde aan de veiligheid van alle springkastelen en staat garant voor een goede kwaliteit. Waar voorheen springkastelen via verschillende leveranciers werden aangeboden, ontwerpt en maakt dit bedrijf tegenwoordig zelf alle springkastelen ter verhuur en voor de verkoop. Daarbij is veel aandacht voor veiligheid en worden de best mogelijke materialen gebruikt. Bovendien zijn de springkastelen in het aanbod van dit bedrijf nooit ouder dan twee jaar.

Veiligheid steeds voorop bij de verhuur van springkastelen

Kiest u ervoor via Springrid springkastelen te huren? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over veiligheid. Bij dit bedrijf voldoen namelijk alle springkastelen aan strenge veiligheidseisen. Zo is bijvoorbeeld het dak vastgenaaid aan de muren om te voorkomen dat kindjes op de muren kruipen en eroverheen vallen. Naast veiligheid hecht Springrid veel waarde aan leuke designs. Kiest u voor de verhuur van springkastelen via dit bedrijf dan valt er heel wat te kiezen. Wordt het de piratenboot, de prinsessenburcht of een sportief springkasteel met hindernisbaan?

Tweedehandse of nieuwe springkastelen kopen?

Naast de verhuur van springkastelen kunt u via dit bedrijf ook springkastelen aanschaffen. U vindt het kleurige assortiment aan springkastelen voor de verkoop op de website van dit bedrijf. Bij Springrid kunt u zowel nieuwe als tweedehands springkastelen kopen. Omdat dit bedrijf zelf de springkastelen maakt, kunt u er springkastelen kopen die volledig aan al uw specifieke wensen en eisen voldoen. Wilt u meer informatie over de verhuur van springkastelen of denkt u erover na zelf eentje aan te schaffen? U bent met al uw vragen welkom bij Springrid, om zo de mogelijkheden eens door te nemen. Of doe alvast online inspiratie op via de website van dit bedrijf.