Beech
Image default
Dienstverlening

Verkrijg professionele machines in de bouw bij deze hoogopgeleide techniekers

Gekend staan ze om hun hoogopgeleid personeel. Niet alleen ontvingen ze de best mogelijke opleiding, ook vinden er jaarlijkse bijscholingen plaats. Dit omdat de technologieën en werkwijzen in de wereld van machines in de bouw constant veranderd. Er komen nieuwe mogelijkheden bij in de vorm van moderne snufjes. MMB wilt dat hun personeel hier niet alleen van op de hoogte is, maar ook in opgeleid is. Voornamelijk zodat ze op deze manier steeds hun cliënteel op de best mogelijke manier kunnen begeleiden. In een technische sector horen ze van wanten te weten en dat is bij dit bedrijf uit Erembodegem, nabij Aalst, zeker het geval.

De zoektocht naar een trouwe partner in de bouw stopt hier

Geniet van een gepersonaliseerde service op maat van uw projecten en bedrijf. MMB gelooft volhartig in kwalitatieve partnerrelaties. Daarom bouwen ze, naast hun aanbod aan machines in de bouw, ook aan langetermijnrelaties met hun klanten. Van welke merken verdelen zij machines in de bouw?

  • Putzmeister
  • Probst
  • Dynajet

Bij deze bedrijven wordt vooruitdenken en vindingrijkheid geapprecieerd en geprioriteerd. Het merk Probst specialiseert zich voornamelijk in ergonomisch bouwgereedschap om uw projecten vlotter en aangenamer te doen verlopen. Dankzij de ergonomie wordt het gereedschap gebruiksvriendelijker en ervaart u minder lichamelijke klachten na een dag hard werken.

Bespaar tijd, geld en arbeid dankzij dit bouwbedrijf

Hun missie is om uw bedrijf alle belangrijke zaken zoals tijd, geld en arbeid te besparen. Dit doen ze door een efficiënte en geïnformeerde werkwijze te hanteren. Bovendien beschikken ze over een magazijn van meer dan 3500 wisselstukken waardoor een onderhoud en eventuele herstellingen van uw machines in de bouw vlot verlopen. Zo besparen zij u alvast tijd en liggen uw projecten minder lang stil. Arbeid besparen ze u omdat de machines het meeste werk voor u doen en dankzij hun voordelige prijzen bespaart u ook nog eens kapitaal. Haal alle voordelen uit deze samenwerking door ze te contacteren!