Vind de dansles die aansluit bij jouw wensen bij dansschool Danzateljee in Antwerpen

Bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen is er heel veel mogelijk op het gebied van dansles. Of je nu graag zelf leert jazz dansen of voor je kind op zoek bent naar dansles in ballet of hip hop, deze dansschool biedt het aan. Wellicht oriënteer je je vanuit het onderwijs op mogelijkheden voor een dansles op school? Ook dan zit je goed bij Dansschool Danzateljee. Daarnaast kun je bij deze veelzijdige dansschool terecht voor privé danslessen, dans workshops, trouwdanslessen of het laten maken van een choreografie voor bijvoorbeeld een speciale aangelegenheid zoals een vrijgezellenfeestje.

Iedereen is welkom

Bij Dansschool Danzateljee is iedereen welkom om een leuke dansles in Antwerpen te volgen. Je kunt een gevorderde zijn of een beginner; er worden danslessen aangeboden met verschillende moeilijkheidsgraden. Daarbij is er voor elke leeftijdscategorie een dansles mogelijk. Voor de allerjongsten zijn er speciale babylessen en dreumes danslessen. Hier kun je als vader, moeder, opa of oma gezellig samen met de allerkleinsten deelnemen aan korte lesjes die in het teken staat van het ontdekken en ontwikkelen van dansexpressie, ritme en beweging. Ook voor kleuters, kinderen van het basis onderwijs, jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen is er een divers aanbod aan dans en beweging.

Sport, theater en lessen op aanvraag

Naast de reguliere danslessen worden er sportlessen en theaterlessen aangeboden door Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Deze lessen zijn er ook voor verschillende leeftijden. Tijdens de theaterlessen wordt kennis gemaakt met toneelspel, emotie, vrij bewegen en expressie. Dit kan weer van pas komen in danslessen, dus een combinatie tussen dans en theater behoort tot de mogelijkheden. Verder biedt Dansschool Danzateljee ook tal van dans gerelateerde lessen op aanvraag. Je kunt hierbij denken aan trouwdanslessen waarbij er gewerkt wordt aan een dans op een nummer van jouw keuze voor tijdens je trouwdag. Ook ontwikkelen de docenten van Dansschool Danzateljee bijvoorbeeld danslessen voor scholen rondom een specifiek thema dat tijdens de lessen behandeld wordt.