Beech
Image default
Woning en Tuin

Voordelen van kunstgras waar huiseigenaren van houden

Overal schakelen huiseigenaren over op kunstgras en daar is dan ook een zeer goede reden voor. Met een dergelijke gras installatie krijgt u de look en de feel van natuurlijk gras zonder al het gedoe, zoals met het altijd weer repareren van bruine vlekken en gaten in het gazon. Dankzij het uitstekende afvoersysteem van dit levensecht product, zal uw gras ook nooit drassig of modderig zijn, iets wat met natuurlijk gras maar al te vaak voor komt. Sla de kosten van het onderhoud van natuurlijk gras over en installeer in plaats daarvan kunstgras in uw tuin. We hebben voor uw gemak een lijst opgesteld met de belangrijkste voordelen van kunstgras voor de huiseigenaren in Europa. 

Voordeel 1 – Geen rommel meer
Een gemiddeld gazon, of het nou een natuurlijk gazon is of dat het kunstmatig is, ziet in deze tijd van het jaar de nodige regen en sneeuwval. Gelukkig is kunstgras niet glad nadat het nat is geworden. Uw huisdieren kunnen na een zware storm gewoon probleemloos op het gras rondrennen zonder dat er modderige pootafdrukken in huis zullen ontstaan. Het afvoersysteem verwijdert binnen enkele minuten al het vocht uit uw gazon. Kunstgras is ook een koud kunstje om schoon te maken. Sproei eenvoudig al het vuil dat in uw gazon zit weg of pluk het van het gazon, want de borstelharen zijn zacht maar tegelijkertijd ook stevig. Laat uw huisdier ook gerust zijn behoefte doen op uw kunstgras. Dit afval kan dan ook gemakkelijk worden afgespoten en laat geen geurtjes achter.

Voordeel 2 – Geen onderhoud
Een ander aantrekkelijk aspect van kunstgras in uw tuin is dat u uw gras nooit hoeft te maaien, zaaien, wieden, bemesten of water te geven om het gezond en levend te houden. Kunstgras behoudt zijn prachtige, smaragdgroene kleur zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Uw gezin en huisdieren zullen veiliger zijn zonder het gebruik van schadelijke producten. Kunstgras stoot van nature vlooien en teken af, dus pesticiden zijn ook niet nodig.

Voordeel 3 – Geen kleurvervaging
Ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden, uw gazon zal nooit zijn levendige kleur verliezen. De fabrikanten van deze hoogwaardige producten doen er alles aan om u te voorzien van ongerept uitziend gras dat bestand is tegen zwaar voetverkeer en extreme temperaturen.

Voordeel 4 – Geen limiet
Wij geloven in veelzijdigheid. Kunst gazonnen kunnen vele vormen aannemen in uw tuin. Installeer het product op daken, terrassen en balkons. Kortom, waar u maar wilt. Het hebben van een op blote voeten vriendelijke leefruimte is ideaal voor huisdieren en kinderen die op het oppervlak zullen spelen en rennen. Het kunstgras biedt een alternatief voor traditionele terrasplanken of dakbedekkingen die zacht zijn en ook koel aanvoelen. De hitte blokkerende technologie van het gras beschermt uw ruimte tegen langdurige blootstelling aan zonlicht dat materialen kan aantasten en ook duur onderhoud vereist. Ten slotte is het gras een lichtgewicht alternatief voor zware vloeren die oudere daken kunnen beschadigen, wat ervoor zorgt dat u niet hoeft te betalen voor een volledige renovatie van uw ruimte.

https://www.kunstgrasdirect.nl