Beech
Image default
Aanbiedingen

Wat is Robux?

Wat is Robux?

Robux is een soort van digitale munteenheid. Roblox noemt het zelf de munt die al je vrienden en familie kan helpen om hun avontuur te delen op Roblox. Om Robux te krijgen moet je ze verdienen of geven, door bijvoorbeeld games te spelen of items aan elkaar te ruilen.

In plaats van functies voor in-game aankopen met robux, wordt er nu ook een Roblux giftcard gemaakt voor giften aan andere spelers! Zo kan je iemand een Robux-cadeau geven voor een speciale gebeurtenis of als bedankje.

Vroeger waren Robux niet te verkrijgen, maar met de lancering van de Roblox Card kun je nu ook in de reële wereld robux kopen! Het is hetzelfde als de in-game versie, maar dan gaan alle winstmogelijkheden ervan uit naar Roblox zodat ze meer games kunnen maken om jouw avonturen op Roblox te delen. De giftcards zijn ook handig wanneer je wat Robux wil sparen, of als cadeau voor iemand. Ze zijn te koop in verschillende waardes en het is ook mogelijk om ze via .code op jouw account toe te voegen.

Wat wordt er met de winst op Robux gedaan?

Alle winst die word gemaakt met de games op Roblox gaan naar de gamecreators! Jij kunt alle games delen met je vrienden, familie en iedereen in de wereld door middel van social media of via e-mail. Door alle functies in te schakelen kan je verschillende items apart van elkaar verkrijgen in de games op Roblox.

Zie je iemand online met wie je nog nooit contact hebt gehad? Geef diegene dan een add om te praten en leer iedereen beter kennen! Of speel gewoon 2 spelletjes voor jullie plezier! Als je uit bent gespeeld, kan je ervoor kiezen om andere mensen of spulletjes te ruilen: ook dat is heel handig wanneer je speciale items zoekt of als stukje extraatje.

Items waar je Roblox mee kunt spelen

Alle items waar je in de games op Roblox mee kan spelen zijn winnaars van het Roblox Game Jam! Wil je nieuwe items krijgen, dan moet je in chatrooms zoeken naar mensen die als hobby hun eigen item in Roblox gebouwd hebben.

Als je in-game aankopen wilt doen met robux moet je voorzichtig zijn omdat er veel nepwaren online te vinden zijn. Ook is het handig om, indien mogelijk, altijd via .card of .claim items aan te schaffen waardoor je er zeker van kan zijn dat je geen nepitems hebt gekocht.

Meer weten over Robux?

Wil jij meer weten over Robux of iets dergelijks? Lees dan dit artikel! Zoals je kunt lezen op Robux is een online munteenheid en daarbij ook nog eens handig wanneer je aankopen doet in games. Door iemand een Robux gift card te geven, kan hij of haar extra functies activeren in de game met diegene samen spelend. Ook handig voor als jij wat robux nodig hebt om binnen Roblox te opereren!