Beech
Beauty en verzorging

Zwangerschapsmasker verwijderen: allerlei tips en behandelingen

Een zwangerschap kan voor vele vrouwen een van de mooiste periodes uit haar leven zijn. Als je geen last hebt van kwaaltjes zoals misselijkheid en overgeven dan kan dit een gelukzalige periode zijn. Je kijkt hals reikend uit naar je kleine spruit en telt de dagen af. Echter is dit niet voor alle vrouwen een zorgeloze en gelukzalige periode. Niet alleen misselijkheid en overgeven kan voor vervelende bijwerkingen zorgen maar evengoed kan een zwangerschapsmasker hiervoor zorgen. Maar wat is dit nu juist en geraak je er nog van af? Zeker wel, sterker nog, de tips en behandelingen daarvoor vind je hier.

 

Wat is een zwangerschapsmasker?

Tijdens een zwangerschap verandert het lichaam van de vrouw op vele manieren en spelen de hormonen een belangrijke rol. Die hormonen kunnen er voor zorgen dat we last krijgen van een zwangerschapsmasker. Vervelende bruine vlekjes die over heel het lichaam tevoorschijn kunnen komen. Gelukkig is het geen schadelijk huidprobleem, echter kan het wel vervelend zijn. Goed om te weten is dat een zwangerschapsmasker vaak voorbij gaat wanneer je kindje geboren is. Echter kan het dus wel een bron van frustratie zijn tijdens het tweede en derde trimester.

 

Skinlight

Een zwangerschapsmasker verwijderen is helemaal niet zo moeilijk als je er echt van af wilt geraken. Daarvoor haal je gewoon Skinlight in huis, een crème die pigmentvlekken aanpakt. Je hoeft je geen zorgen te maken, Skinlight heeft een neutrale PH waarde en is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Met zijn whitening technologie kan het zwangerschapsmasker verminderen aanzienlijk snel gaan. Afhankelijk van je huidtype, kan je er na een vier tal weken al vanaf zijn. Twee maal per dag aanbrengen met een kleine hoeveelheid is alles wat je hiervoor hoeft te doen.

 

Zwangerschapsmasker verminderen door lasertherapie

Een duurdere oplossing maar zeker ook heel effectief, is het volgen van een lasertherapie. Dit zal het zwangerschapsmasker verwijderen mogelijk maken. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van een robijnlaser die de pigmentcellen zal gaan vernietigen. Het is geen pijnlijke behandeling maar je zal het wel voelen. Achteraf kan je last hebben van roodheid en een huid die wat gezwollen is. Gelukkig gaan deze bijwerkingen snel weer weg en heb je in geen tijd je stralende mooie huid weer terug.

 

Geduld is een mooie deugd

Vertrouw je een lasertherapie niet al te erg wanneer je zwanger bent? Dat valt te begrijpen, herinner je je er dan vooral aan dat het zwangerschapsmasker maar van tijdelijke duur is. Als je probeert van zo veel mogelijk uit de zon te blijven dan zal het heus wel meevallen. Vrouwen die aanleg hebben voor melasma hebben nu eenmaal meer kans om dit te krijgen als ze vaak in de zon vertoeven. De boodschap die dan nog rest is: geduld hebben en genieten van je zwangerschap!

 

Gerelateerde artikelen

Cryolipolyse machine voor slimming

Augmentation mammaire et lifting des seins : est-ce pour la vie ?

Holistische massage in Turnhout