Beech
Image default
Aanbiedingen

Aanhangwagen voor auto

Zoek je een veilige en gebruiksvriendelijke manier om auto’s en andere voertuigen te vervoeren? Voor het vervoeren van een auto is een aanhangwagen voor auto ideaal! Met een autotransporter ben je verzekerd van een kwalitatieve aanhangwagen voor het vervoer van je auto. Je kunt de auto gemakkelijk op de aanhangwagen laden en veilig vastzetten tijdens de rit. In deze blog geven wij de benodigde informatie over de autotransporter en zullen er een paar merken behandeld worden. 

Wat is het verschil tussen een autotransporter en een multitransporter?

Een autotransporter en een multitransporter zijn vrijwel hetzelfde, maar verschillen op één punt. De autotransporter heeft namelijk standaard een 10 cm hoge gelaste reling rondom. Een multitransporter daarentegen heeft geen reling maar borden. De autotransporter beschikt over relingen omdat het hierdoor makkelijker is om machines en auto’s te bevestigen met bijvoorbeeld auto transportbanden!

Kantelsysteem aanhangwagen voor auto

Een aanvullende optie van de autotransporters van Eduard is het kantelsysteem. Op deze manier wordt het op- en afrijden van voertuigen nog gemakkelijker. Het kantelbare chassis zorgt namelijk voor een oprijhoek vanaf 4,7°. Dit maakt de autotransporter geschikt voor auto’s met een zeer lage wielbasis. 

 

De autotransporter met kantelsysteem is bovendien voorzien van een uitzetsteun aan de voorkant waardoor de trekhaak van het trekkende voertuig niet extra belast wordt tijdens het laden. Dit bevordert het gebruiksgemak en de veiligheid.

Anssems/Hulco autotransporters

Het nieuwe Carax model van Hulco is zeer gebruiksvriendelijk en behoort tot de hoogste prijsklasse als het gaat om autotransporters. Het meest opvallende detail aan de autotransporter van Carax is de knik aan de achterzijde van de laadvloer. Zo kunnen voertuigen die langer zijn gemakkelijk op- en afrijden. Verder zijn er slimme uitsparingen aan de zijkant van de aanhanger voor bindmogelijkheden. Ook worden de oprijplaten slim opgeborgen onder de laadvloer, die overigens van aluminium is gemaakt. Alle Carax modellen zijn voorzien van A-kwaliteit assen, koppeling en oplooprem. 

 

Het Carax model is beschikbaar als tandemasser en tridemasser. Het maximale bruto laadvermogen is maar liefst 3500 kg! 

Eduard autotransporters 

De Eduard autotransporter zijn multifunctioneel. Dit komt omdat je de plateauwagen ook kan gebruiken als multitransporter, machinetransporter of motortransporter. Met het toevoegen van accessoires stel je aanhangwagen samen die een oplossing biedt aan jouw probleem. De chassis van de autotransporters zijn gelast en verzinkt voor het hoogst mogelijke veiligheids- en kwaliteitsniveau. Daarnaast is er ook een slimme opbergruimte onder de laadvloer voor de oprijplaten, zodat je deze altijd bij de hand hebt en veilig op kunt bergen tijdens de rit. 

Zelf een aanhanger voor auto samenstellen

Het is al een tijdje mogelijk om zelf je aanhanger voor auto samen te stellen! Eduard heeft namelijk een eigen configurator gemaakt, hierdoor kun je heel eenvoudig je eisen aangeven. Deze aanpassingen worden dan direct verwerkt en je kunt dan vervolgens de aanhanger 360 graden draaien. Het voordeel is dat je meteen een offerte kunt aanvragen voor je gewenste aanhanger. 

Voor meer informatie over de autotransporters ga je naar aanhangwagendirect.nl! Ook voor andere vragen staat de klantenservice altijd klaar.

https://www.aanhangwagendirect.nl/