Beech
Vakantie

Wandelen in de Ardennen

Denk je aan de Ardennen, dan denk je misschien aan de prachtige wandelroutes die de Ardennen te bieden heeft. Tijdens het wandelen in de Ardennen kan je gevoel van ontspanning en vrede krijgen, maar je kunt ook genoeg spanning vinden door avontuurlijke wandelroutes. Wat jouw doel ook is, wandelen in de Ardennen is een goede zaak! In deze korte blog komen een aantal prachtige wandelroutes aanbod die zeker de moeite waar zijn! Lees dus snel verder.

De prachtige natuur en kasteel Vêves en Walzin

Als je van prachtige natuur houdt, maar ook van een prachtige geschiedenis. Dan is de route die je bij kasteel Vêves en Walzin kan bewandelen ideaal voor jou Langs deze route geniet je van prachtige landschappen en je komt langs twee oude en volledig intacte kastelen.

De Fondry des Chiens wandelroute

De Fondry des Chiens wandelroute is een bijzondere wandelroute. Als je hier in de zomer komt dan kom je allerlei prachtige vlinders en bijzondere planten tegen. Door de kalksteenrotsen die op de route liggen krijg je een prachtige en bijna magische sfeer. Deze route is echt een aanrader voor zowel jong als oud!

De wandelroute van Abdij van Clairefontaine

De wandelroute van abdij van Clairefontaine is een negen kilometer lange tocht. Deze wandelroute neemt je mee in prachtige natuuromgevingen en ook door verschillende dorpen in het gebied.

Wandelen in de Ardennen is adembenemend

Hoe je het wendt of keert. In de Ardennen is genoeg te doen. Van adembenemend open landschappen tot diepe en dichte bossen. Wandelen in de Ardennen is een echte aanrader voor jong en oud!

https://indardennen.be/activiteiten/wandelen/

Gerelateerde artikelen

Een bijzondere groepsaccommodatie voor jong en oud

Un placement immobilier sûr chez Center Parcs

In vastgoed investeren met een stevig rendement