Beech
Image default
Aanbiedingen

Alle speeltuin artikelen kunt u kopen bij de specialist

Het vinden en kopen van de juiste speeltuin kan een lastige klus zijn. Wanneer u Ameco Playgrounds weet u zeker dat u producten van hoge kwaliteit ontvangt. Zij zijn namelijk de specialist in het produceren en ontwerpen van indoor en outdoor recreatiecentra, speeltuin en speelzones. Zijn de toestellen op het schoolplein toe aan vernieuwing of mogen ze we een update krijgen? Dan is een speeltuin kopen bij deze specialist een top idee. Hier heeft u keus uit een breed assortiment met diverse artikelen. Bovendien tekent Ameco Playgrounds al uw wensen helemaal op maat uit. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

Laat uw ideale speeltoestel ontwerpen

Bent u op zoek naar dé specialist in het produceren en ontwerpen van indoor en outdoor speeltoestellen? Dan schakelt u Ameco Playgrounds in. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met recreatiecentra, speeltuin en speelzones die u kunt kopen. Maar het is ook mogelijk om uw eigen speeltoestel te laten ontwerpen. Wilt u bijvoorbeeld toestellen voor binnen kopen? Dan heeft u de keus uit een zeer ruim assortiment van diverse toestellen. Zo is er de funhouse, een speelhuis met een uniek ontwerp. En een pamperzone, wat een speelzone voor jonge kinderen is. Dit geeft een uitdagende en leerrijke omgeving. Alle producten van Ameco Playgrounds voldoen bovendien aan de Europese veiligheidsnormen.

Waarom bij deze specialist een speeltuin kopen?

Ameco Playgrounds is de specialist op het gebied van speeltoestellen, zowel indoor als outdoor. Zij voorzien u van een product dat jaren meegaat met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer gaat u een speeltoestel door deze specialist laten ontwerpen? Dit bedrijf denkt namelijk ook na over de educatieve functie van de speeltuin die u gaat kopen. Op die manier bewegen de kinderen veel en leren ze tegelijkertijd iets bij. Spelen is naast dat het leuk is, dus ook nog eens heel leerzaam. Laat u informeren over de mogelijkheden en de service die Ameco Playgrounds u aanbiedt. Ze beschikken namelijk over eigen monteurs die uw nieuwe speeltuin altijd komen monteren.