Beech
Image default
Cadeau

Waarom kerst wel heel leuk is.

Kerst is niet voor iedereen de mooiste tijd van het jaar. Veel mensen hebben het niet zo met de eindeloze kerstliedjes, kerstmannen en kerstkransen. Soms gaat het gepaard met iets naars dat ze hebben meegemaakt tijdens de kerstdagen. Het kan natuurlijk ook gewoon dat ze er oprecht niet van houden. Mocht je een familielid, vriend, vriendin of collega hebben die liever niet naar jouw kerstfeestje komt, of ben je zelf zo’n persoon, probeer ze dan over te halen met deze dingen. 

Veel mensen houden zo van kerst omdat dit één van de weinige dagen in het jaar is waarop de hele familie bij elkaar is. Of misschien heb je een traditie met je vriendengroep. In elk geval is het een tijd waarin je al je geliefden op 1 plek hebt. Iedereen is een paar dagen vrij dus er zijn weg excuses te verzinnen om niet te komen.  

Kerst staat in het thema van tradities. De meeste mensen hebben een gezellig familiediner en geven elkaar cadeautjes. dit is dus het perfecte moment om te vragen om dat nieuwe telefoonhoesje of die mooie wijnglazen. Je moet natuurlijk wel zelf ook cadeautjes voor anderen kopen. Maar denk eens aan het gezicht van je broertje als je hem dat nieuwe spelletje uit ziet pakken. 

Je hoeft niet elke dag uitgebreid over straat te lopen met je foute kersttrui aan terwijl je “all i want for christmas is you zingt, maar kerstmis is echt allemaal niet zo erg als dat het lijkt. Sommige mensen leven voor deze tijd van het jaar en laten zich helemaal gaan met alle decoraties, lekkernijen en een kersttrui. Deze mensen hebben waarschijnlijk onwijs hun best gedaan om de zogenaamde “christmas spirit” een beetje over te brengen. Probeer er een keer open voor te staan. Misschien wordt het tegen je verwachtingen in toch nog een hele leuke kerst. 

http://www.uglyXmas.nl