Beech
Image default
Dienstverlening

Asbest verwijderen is een eitje voor deze expert nabij Gent

Iedereen wil liefst dat asbest volledig verdwijnt. Daarom is het zo belangrijk om asbest te laten verwijderen uit huizen of gebouwen waarin dit nog aanwezig is. Maar hoe komt u erachter of uw huis of gebouw asbest bevat? En als uw gebouw asbest bevat, hoe laat u het dan verwijderen? Tegenwoordig is het verplicht om een asbestattest te hebben bij de verkoop van vastgoed. Bedrijven moeten dan weer verplicht een asbestinventaris hebben, om hun werknemers te beschermen tegen de risico’s van asbest. TDM Consultancy is een expert in asbest in Evergem, nabij Gent, die voor u zo’n asbestattest of asbestinventaris kan opstellen. Zij kunnen ook asbest komen verwijderen indien dit nodig is.

Dankzij deze deskundige bent u volledig wettelijk in orde

De Vlaamse overheid wil al het asbest in Vlaamse gebouwen in kaart brengen, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat Vlaanderen tegen 2040 asbestvrij is. Daarom is het belangrijk om, indien u in bezit bent van een gebouw dat voor 2001 gebouwd is, het gebouw op eventuele asbest te laten onderzoeken. Deze expert in asbest in de omgeving van Gent zorgt voor een asbestinventaris die 100% correct is. Daarnaast maken ze ook een beheerplan op, indien blijkt dat er asbest in uw gebouw of huis aanwezig is. Wilt u uw gebouw laten slopen? Dan zorgen zij voor een correct sloopopvolgingsplan. Ze zijn erkend door OVAM én Tracimat, dus u kunt erop rekenen dat zij deskundig werk leveren en dat de documenten die u ontvangt 100% wettelijk zijn.

Speel op veilig

Heeft u een asbestinventaris of asbestattest nodig? Of wilt u asbest laten verwijderen? Neem dan zeker contact op met deze expert in asbest als u in de omgeving van Gent woont. Ze proberen om steeds binnen de 48 uur te wachten. U hoeft dus geen schrik te hebben voor lange wachttijden of dergelijke. Neem dus snel contact met hen op.