Beech
Image default
Verbouwen

Het gebruik van veilige sloten en een goed alarmsysteem

Je woning beveiligen

Het is noodzakelijk dat woningen beveiligd worden tegen inbraken. Daar zijn meerdere methoden voor. We kunnen de woning beveiligen door een goede verlichting. Wanneer we ervoor zorgen dat de woning verlicht wordt, zodra er iemand dicht bij je woning komt, zal dat een inbreker afschrikken. Ook je woning beveiligen met camera’s is een afdoend middel. Je moet daarbij wel duidelijk kenbaar maken dat je je woning beveiligd met camera’s en alles wordt opgenomen. De camera’s die tegenwoordig worden gebruikt, kunnen ook als alarmfunctie dienen. Je kunt ook nog je woning beveiligen met een alarm. Dat kan een geluidsalarm zijn of een zwaailicht op het dak, maar ook een stil alarm. Bij een stil alarm wordt een centrale gewaarschuwd dat er een ongenode gast in je huis is. Daarvoor zullen ze direct de politie inschakelen. Boven aan de lijst voor een goede beveiliging staat het gebruik van goed hang- en sluitwerk.

Het gebruik van hang- en sluitwerk

Om te voorkomen dat inbrekers niet gemakkelijk je woning binnen kunnen komen, heb je goed hang- en sluitwerk nodig of een betrouwbaar alarmsysteem. Je kunt een deur afsluiten met een deurslot. Voor een deur van het toilet of slaapkamer is een gewoon deurslot voldoende. Voor een achter- en voordeur heb je meer nodig. Om je deuren extra te beveiligen is het belangrijk dat je een cilinderslot neemt. Toch kan een inbreker, met kleine hulpmiddelen, gemakkelijk binnenkomen als je er geen speciale maatregelen voor neemt. Je moet je woning goed beveiligen met het juiste en beste cilinderslot. Het aanbod dat M&C heeft, draagt bij aan de optimale beveiliging. Koop je een SKG 2* deurcilinderslot, dan zal een inbreker door het trekken of breken van de cilinder nog gemakkelijk naar binnen kunnen komen.

Koop een SKG 3* cilinderslot bij M&C

Inbrekers kunnen in een woningen, waar SKG 3* cilindersloten zijn gebruikt, moeilijk binnenkomen. Wil je het nog extra beveiligen, dan is het verstandig om je cilinder extra te beveiligen met een gehard deurbeslag. Hierbij wordt de cilinder afgesloten, zodat een inbreker er niet bij kan komen. Het deurbeslag wordt via de binnenzijde met schroeven vastgemaakt. Je kunt de juiste cilindersloten bij M&C aanschaffen. Naast het SKG-keurmerk geeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen een echt veilig gevoel. Laat niets aan het toeval over, maar gebruik de juiste beveiligingssloten. Door deze sloten te gebruiken, kun je met een gerust hart van huis en hoef je niet bang te zijn dat er wordt ingebroken. Wil je informatie over kerntrekken, cilinder breken, picking of de slagmethode, dan ben je bij M&C aan het juiste adres. Aarzel niet om eerst te informeren bij M&C welke sloten je het beste kunt gebruiken.

 

https://mr-beveiliging.nl/draadloos-alarmsysteem/