Beech
Image default
Woning en Tuin

Creëer een prachtige look met een boomstamtafel

Wilt u een prachtige look creëren in uw woning? Een unieke en warme sfeer? Dat realiseert u met een boomstamtafel van IQonya. Deze specialist biedt exclusieve houtsoorten aan op de markt. Zo denkt u aan jeneverbes-, eucalyptus-, ceder- en olijfhout. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan boomstamtafels, eettafels, krukken, bankjes, industriële tafels en salontafels. Weet u wat de boomstamtafel zo speciaal maakt? Dat is dat elke tafel elke anders is. Met een boomstamtafel weet u zeker dat u een warme, moderne en natuurlijke sfeer creëert in uw woning. Voor een bijzondere tafel, bent u bij IQonya op de juiste plek!

Een lange tijd genieten van uw boomstamtafel

Wanneer u op zoek bent naar een unieke en tegelijkertijd prachtige tafel, doet u er goed aan om de boomstamtafel van IQonya te overwegen. Bij deze specialist vindt u bijzondere meubels die nergens anders verkrijgbaar zijn. De boomstamtafels zijn stuk voor stuk uniek, wat ervoor zorgt dat u uw ruimte een unieke uitstraling geeft. Het is begrijpelijk dat u jarenlang van uw boomstamtafel wilt genieten. Dat verzekert IQonya u, door het blad af te werken met Tungolie of Sklytlak. Het tafelblad is zo beschermd tegen vocht en vuil en is eenvoudig te onderhouden. De tafel blijft zo een lange tijd prachtig.

Laat een boomstamtafel op maat maken

Naar wat voor boomstamtafel bent u op zoek? Naar een grote opvallende tafel of naar een wat kleinere versie? En naar welke houtsoort gaat uw voorkeur uit? Laat uw wensen horen aan IQonya. Zij bieden u bijzondere meubels, waarmee u uw ruimte gegarandeerd een unieke uitstraling geeft. De specialisten van IQonya hebben jarenlange ervaring in het realiseren van tafels met een blad van boomstam. Zo weet u zeker dat uw wensen gehoord worden en dat u een uniek product in uw woning krijgt te staan. Want uniek is de boomstamtafel zeker, daar bent u zeker van door de handmatige productie van IQonya.