Beech
Image default
Woning en Tuin

De ruimste keukenwinkel in de omgeving van Brecht

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan heeft u natuurlijk liefst een ruime keuze. Een keukenwinkel met een ruime showroom is dan precies wat u nodig heeft. Een goed voorbeeld van zo’n keukenwinkel in Brecht is NewLook Keukens & Interieur in Brasschaat, vlak bij Brecht. De showroom van deze keukenwinkel is maar liefst 600 m² groot. U vindt hier bijzonder veel stukken die u in uw eigen keuken kunt laten plaatsen. Dat is echter niet het enige. U kunt namelijk ook een geheel eigen keuken op maat laten ontwikkelen door de specialisten van dit bedrijf. Zij komen deze bovendien zelf bij u thuis plaatsen. Wat wilt u nog meer?

Alles voor uw keuken

Deze keukenwinkel nabij Brecht vindt het zeer belangrijk dat hun klanten exact de keuken krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Daarom hebben ze er ook een bijzonder ruim assortiment. Natuurlijk kunt u er elk soort keuken laten ontwerpen, inclusief kasten, ovens, fornuizen en alle andere essentiële onderdelen van een keuken. Maar ze verkopen er ook andere meubels of hebbedingen die u niet in andere keukenwinkels vindt. Een aantal voorbeelden van de items die u er kunt verkrijgen zijn de volgende:

–          Tafels

–          Bijzettafels

–          Stoelen

–          Zetels

–          Barkrukken

–          Koffiemachines van JURA

–          Verlichting

–          Diffusers

–          Geurkaarsen

–          Handzeep

–          Bodylotion

U hoort het al, NewLook Keukens & Interieur is dé place to be voor keukens nabij Antwerpen. Uw keuken zal tot in de puntjes af zijn wanneer u deze door hen laat maken.

Ontdek hun volledige aanbod in de showroom

Om het volledige aanbod van deze keukenwinkel in Brecht te ontdekken, zult u naar hun showroom moeten gaan. Plan dus zeker zo snel mogelijk uw bezoek in. Wilt u liefst van al een keuken op maat laten maken? Maak dan een afspraak om dit samen met een van hun experts te bespreken.