Beech
Image default
Woningen

Keramisch parket in West-Vlaanderen

Bent u in een fase in uw leven waarbij u uw woning onder handen aan het nemen bent om er een echte thuis van te maken? Dan bent u zeker en vast ook bezig met het beslissen wat voor vloer u wilt. Bij Van Glabeke hebben ze de meest kwalitatieve keramische tegels in hun assortiment. Deze tegels zijn er bij dit bedrijf in Kooigem – Kortrijk in West-Vlaanderen nu ook in de vorm van keramisch parket. Het neemt de volledige look and feel over van echte parket, enkel dan met een groot aantal voordelen.

Alle voordelen op een rijtje

Heeft u kleine kinderen in huis of een huisdier dat niets liever doet dan rollen in het zand en waterplassen? Of gaat u graag helemaal op in de keuken met het uitproberen van nieuwe gerechten, waar al regelmatig eens bij geknoeid wordt? Keramisch parket is zo eenvoudig proper te houden, dat u er simpelweg even met een dweil over gaat en uw vloer terug zuiver is. Een ideaal materiaal voor in ruimtes zoals de badkamer of keuken waar u met veel vocht en vuil te maken krijgt. Bovendien is het keramisch parket dat u bij deze specialist in West-Vlaanderen kan kopen ook te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Zo zal de badkamer altijd aangenaam warm voelen terwijl u op uw knieën naast het bad met uw kinderen aan het spelen bent, of wanneer u ’s morgens vroeg op blote voeten de keuken in loopt voor dat eerste kopje koffie, nog voor u goed wakker bent.

Ga langs bij deze tegelspecialist

Keramische parketvloer is een geadoreerd materiaal door vele gezinnen die al hebben mogen ervaren hoe aangenaam het is in gebruik. De onderhoudsvoordelen van een echte tegelvloer en het warme gevoel van een parketvloer worden eenvoudig tot één omgevormd in een keramische parketvloer. Wilt u ervaren hoe mooi uw huis in West-Vlaanderen eruit kan zien met keramisch parket en uw interieur naar een hoger niveau brengen? Ga dan zeker langs bij deze specialist in Kooigem – Kortrijk voor de tegels die echt bij u passen.

http://www.vanglabeke.com