Beech
Image default
Gezondheid

De voordelen van hypnose als therapie in Gent

Hypnotherapie wordt steeds populairder, en dit voor een goede reden. Deze vorm van therapie onder hypnose is namelijk supereffectief voor allerhande problemen. Hypnose kan je niet alleen helpen om uit je depressie of uit je burn-out te geraken, het kan er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat het je eindelijk lukt om af te vallen of te stoppen met nagelbijten. Dat klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar veel mensen die deze therapie eerder hebben ondergaan kunnen bevestigen dat het echt werkt. Christine Willems uit Gent helpt je graag om ook een verandering in jouw leven te maken via hypnose.

Waarom hypnose werkt

Bij hypnose word je in een soort van trance gebracht, een staat tussen wakker zijn en slapen in. Bij de hypnose die in therapie gebruikt wordt, ben je je nog steeds bewust van wat er gebeurt en kan je er ook elk moment uit eigen wil terug uitkomen. Vervolgens gaat de therapeut je suggesties geven. Deze suggesties komen rechtstreeks bij je onderbewustzijn terecht. Je onderbewustzijn is het deel van je psyche dat niet onmiddellijk voor het bewustzijn toegankelijk is. Het bestaat uit allerlei gedachten en gevoelens waar je je zelf niet bewust van bent, maar die toch je gedrag kunnen beïnvloeden. Het gebruik van hypnose in deze praktijk in Gent kan je zo helpen om te stoppen met ongewenste gedragingen, die je zelf maar niet lijkt te kunnen veranderen. Daarnaast kan het ook helpen om hardnekkige angsten aan te pakken. Het is dus echt de moeite waard om zulke hypnose uit te proberen bij deze therapeute uit Gent.

Boek je kennismakingssessie

Via de website van deze hypnotherapeut uit Gent kan je een eerste kennismakingsgesprek vastleggen. Hierin vertelt ze je alles over hypnose en hoe ze exact te werk gaat. Je krijgt dan ook de kans om al je vragen te stellen en alvast een vertrouwensband met haar op te bouwen. Zo zal de therapie eens zo vlot verlopen.