Beech
Image default
Woning en Tuin

Laat uw glazen balustrade plaatsen door dit bedrijf uit Oost-Vlaanderen

Heeft u interesse in een glazen balustrade en bent u woonachtig in Oost-Vlaanderen? Dan doet u best een beroep op EmLes-Glass uit Zulte. Dit geweldige bedrijf is dé expert op gebied van volglazen balustrades. Het is een project van twee bijzonder gemotiveerde en ambitieuze personen, Tanja en Manolito, die al jarenlange ervaring hebben met de plaatsing van allerhande glaswerken. Zij streven ernaar om hun klanten niet alleen een mooie, maar ook een veilige balustrade te bezorgen en dit voor een redelijke prijs.

De voordelen van een glazen balustrade

Wanneer er niveauverschillen in uw woning zijn, is er steeds het risico op ongevallen. Daarom is het een slim idee om hier een balustrade te voorzien, zodat u niet per ongeluk naar beneden kunt vallen. Met een glazen balustrade in uw woning in Oost-Vlaanderen geniet u van het voordeel dat u beschermd bent, zonder daarvoor aan zicht te moeten inboeten. U denkt misschien dat glazen balustrades helemaal niet zo stevig zijn, maar het tegendeel is waar. Alle balustrades van dit bedrijf voldoen aan de meest recente normeringen van doorvalbeveiliging. Een balustrade uit glas ziet er bovendien bijzonder strak, stijlvol en modern uit. Of u nu een glazen balustrade aan de binnenkant of aan de buitenkant van uw woning wil laten plaatsen, u maakt steeds een goede keuze. Wist u bovendien dat deze experts ook glazen deuren plaatsen? Kortom, voor al uw glaswerk kunt u bij hen terecht.

Ontdek snel alle mogelijkheden

Wilt u een glazen balustrade laten plaatsen door deze specialisten uit Oost-Vlaanderen? Neem dan snel contact met hen op om een afspraak te maken. U vindt alle informatie hiervoor op hun website. Hier vindt u tevens foto’s van een aantal van hun vorige realisaties. U zult zien dat deze van zeer hoge kwaliteit zijn. Er is dus alle reden om voor hen te kiezen!