Beech
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit verdeelpunt heeft de beste generatoren van België

Een goed verdeelpunt van generatoren in België is Diger. Dit bedrijf, gevestigd in de haven van Antwerpen, verdeelt reeds vele jaren dieselgeneratoren van de hoogste kwaliteit. Ze staan bekend om hun innovatieve oplossingen op maat voor de transportsector. Wanneer u een dieselgenerator voor uw vrachtwagen wilt kopen, zit u bij Diger sowieso goed. Ze hebben namelijk een oplossing voor elk soort vrachtwagen. Lees snel verder en ontdek er hier alles over.

De voordelen van de generatoren van dit verdeelpunt

De generatoren van dit verdeelpunt in België hebben vele voordelen. We sommen ze hieronder even voor u op.

–        Ze zijn uitgerust met een Kubota-motor, die bekend staat om zijn krachtige werking.

–        Ze zijn zo ontworpen dat ze onder bijna elk chassis gemonteerd kunnen worden.

–        Hun generatoren zijn toegespitst op de transportsector en dus bij uitstek geschikt voor de koeling van reefer containers.

–        De uitlaat en tank zijn uit de omkasting gehaald, zodat deze zo laag en compact mogelijk is.

–        Ze kunnen ook gebruikt worden in tropische omgevingen, met een relatieve vochtigheidsgraad van meer dan 25%.

–        Dankzij de ingebouwde koelvloeistofsensor stopt de motor automatisch wanneer het koelvloeistofniveau te laag is.

Bent u nog niet overtuigd? Ze voeren na aankoop ook het onderhoud van uw generator uit én zorgen voor de nodige garantieherstellingen. Bij hen rekent u dus op een totaalservice.

Ontdek alle mogelijkheden

Heeft u al een specifieke generator voor ogen? Of weet u niet goed welke generator de beste optie is voor uw vrachtwagen? Neem snel contact op met dit geweldige verdeelpunt van generatoren in België en ze helpen u graag verder. Via het handige formulier op hun website kunt u een offerte aanvragen om alvast een idee van de prijs te krijgen. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen aan deze specialisten. Ze bezorgen u steeds een spoedig antwoord.