Beech
Woning en Tuin

Een betrouwbare slotenmaker vinden klinkt makkelijker dan het is

Vaak heb je in nood dringend een slotenmaker nodig, maar net dan maak je fouten. Je belt de eerste de beste slotenmaker die je kan vinden en hoopt dat de prijs wel meevalt, maar vaak betaal je veel te veel. Je kijkt best even rond en checkt de vestiging en BTW nummer.

Door een betrouwbare slotenmaker te contacteren die lid is van de Vlaamse Slotenmakers Unie weet je zeker dat je een faire prijs betaalt en dat je professioneel verder geholpen wordt.

Reken op een gecertificeerd slotenmaker 24/7 van de VSU

Maar al te vaak worden mensen opgelicht door malafide slotenmakers die veel te veel aanrekenen voor hun werk. Zeker bij spoedherstellingen bij nacht lopen de kosten vaak de spuigaten uit en betalen mensen woekerprijzen. Vaak valt het werk dat deze ‘slotenmakers’ afleveren amper kwalitatief te noemen en moet er alsnog beroep gedaan worden op een betrouwbare slotenmaker direct beschikbaar in jouw buurt.

Handel niet impulsief

Word je geconfronteerd met een geforceerd slot of een inbraak, dan constateer je dit vaak ‘s avonds of ‘s nachts. Je eerste reflex is dan de eerste de beste slotenmaker bellen die je kunt vinden op Google. Niet verstandig, want heel wat van die malafide slotenmakers maken reclame met Google Adwords. Je krijgt dan een slotenmaker over de vloer die veel extra kosten aanrekent of simpelweg niet bekwaam is. Informeer op voorhand goed wat je het gaat kosten en houd de slotenmaker daar ook aan. Er zijn verhalen van slotenmakers die hun klanten zwaar onder druk zetten, maar geef daar niet aan toe. Ontstaan er werkelijk problemen, aarzel dan niet om de politie te contacteren.

Het vinden van een betrouwbare slotenmaker klinkt moeilijker dan het is. Surf naar de site van vsu.be en daar vind je een overzicht van alle betrouwbare slotenmakers. Deze slotenmakers zijn stuk voor stuk professionals en hebben zich geëngageerd om een correcte prijs te hanteren. Doe je in nood een beroep op één van deze slotenmakers, dan weet je dat je goed zit. Op een handige kaart lees je meteen af welke slotenmaker in je buurt zit, waardoor je ook de verplaatsingskosten drukt.

Doe beroep op een slotenmaker van de Vlaamse Slotenmakers Unie

Bij het VSU zijn ze niet te spreken over malafide slotenmakers en doen ze er alles aan om de sector te zuiveren. Makkelijk is dit niet, maar door een beroep te doen op een aangesloten slotenmaker werp je alvast een dam op. Als je nood hebt aan een slotenmaker doe dan beroep op een betrouwbare slotenmaker die bij ons aangesloten is. Niet alleen beschik je over een goed slot, je weet ook dat dit aan een correcte prijs geplaatst wordt.

 

https://www.vsu.be/

Gerelateerde artikelen

LED inbouwspots: ideaal voor een kleiner huishouden

De meest trendy badkamer stijlen

Duurzame schuurwoningen