Beech
Image default
Woning en Tuin

Kies jij nog steeds voor een gewoon schilderij als je op zoek bent naar muurdecoratie?

Of misschien hang je wel een kader en is daarmee de kous af? Beide zijn natuurlijk perfect mogelijk, maar er is wel een leuker en beter alternatief op de markt. Met een canvas doek van canvaswinkel.nl haal je tegen een zeer voordelige prijs in huis. Een canvas doek waar ondertussen heel wat mensen bij zweren en die al meermaals op televisie geweest zijn. Waarom zou je het niet overwegen?

Canvas schilderijen zijn populair

De canvas schilderijen van canvaswinkel.nl zijn al jaren aan een stuk heel populair. Gloednieuw zijn ze niet meer, maar dat geeft bijkomende zekerheid. De canvas doeken hangen al jaren bij mensen en die zijn er nog steeds super tevreden over. Een canvas schilderij hoef je immers niet op te spannen, de doeken vergen amper onderhoud en de mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat je er in elk interieur mee uit de voeten kan. Of je nu klein of groot woont, een canvas doek komt vast en zeker ook bij jou tot zijn recht.

Een gepersonaliseerd canvas schilderij

Bij Canvaswinkel.nl zijn ze al sinds 2005 aan de slag met canvas schilderijen en we kunnen wel stellen dat ze de eerste waren. Logisch dus, dat heel wat interieurspecialisten hier hun mosterd komen halen. Canvas doeken zijn UV-bestendig, krassen maken geen kans en de mogelijkheden zijn enorm. Alleen al op canvaswinkel.nl vind je duizenden foto’s die je op je canvas kunt laten drukken. Van een landschap tot een stad, jij beslist wat bij je interieur past.

Wil je het helemaal afstemmen op jouw smaak? In een paar seconden heb je je eigen foto opgeladen en doorgestuurd. Binnen de paar dagen staan ze voor je deur met een canvas doek met jouw print op. Moeilijker is een gepersonaliseerde canvas bestellen niet.

In elke woning past wel een mooi canvas schilderij

We hebben het al even vernoemd, maar een canvas doek past in elk huis. Simpelweg omdat je o onze doeken volledig op maat kunt bestellen. Van kleine formaten tot XXL, alles is mogelijk en wordt tot op de centimeter nauwkeurig afgewerkt. Even goed opmeten, online ingeven en klaar.

Waarom zou je opteren voor een klassiek formaat, als je de afmetingen zelf in de hand hebt? Bovendien kost dit helemaal niet meer. De prijs van een canvas doek valt sowieso bijzonder goed mee, zeker als je er rekening mee houdt, dat je canvas schilderij jaren blijft hangen. Alle doeken van canvaswinkel.nl komen met een stevige garantie.

Waarom zou je nog langer wachten om een canvas doek te bestellen? Surf naar de site, bekijk de afbeeldingen en kies het materiaal waarop je je foto wil laten drukken. Moeilijker is het niet en binnen de paar dagen staan de mensen van canvaswinkel.nl met je canvas voor de deur. Monteren is vervolgens kinderspel!

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-schilderij/