Beech
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een deskundig op maat gemaakte koelinstallatie voor bedrijven

Wilt u een jonge dynamische koelingsfirma dat extra duwtje in de rug geven? In dat geval moet u bij GT Technics, in Hulshout, zijn. Zij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in allerlei soorten koeltechnieken. Uiteraard is dat een zeer brede term, dus wat behoort er net tot hun expertise? U kunt onder andere op maat gemaakte koelcellen laten ontwerpen en plaatsen in uw bedrijf. Maar ook voor de installatie van een aircosysteem of warmtepomp zijn zij de uitgelezen firma. Wenst u een koelinstallatie die geschikt is voor bedrijven? Bijvoorbeeld een koeleiland voor uw supermarkt? Deze techniekers zijn in staat om u hiermee te assisteren. Ongeacht of u een gepersonaliseerd stuk wilt, komen deze experts graag bij u langs. Dit doen ze om alles te bespreken zodat voor beide partijen alles duidelijk is. Bovendien kunt u de ruimte in kwestie aan hen tonen. Bijgevolg kunnen ze u doordacht advies geven over uw visie.

Vertrouw op dit volledig gecertifieerd team aan techniekers

GT Technics uit Hulshout prioriteert de feilloze werking van koeltechnieken, zoals uw koeleiland. Dit gaat verder dan alleen een kwalitatief product. De plaatsing en afwerking spelen hierin ook grote rollen en daarom zorgen ze ervoor dat al hun werknemers gecertifieerd zijn. De techniekers van deze koelingsfirma zijn in staat om elke koelinstallatie voor bedrijven te leveren, plaatsen en herstellen. Dit volbrengen ze allemaal op vakkundige wijze zodat u op het einde van de rit tevreden bent en dit ook blijft.

Stel ze al uw vragen tijdens de consultatie

Hun industrieel aanbod staat ter beschikking van zowel bedrijven als particulieren. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw koeleiland of een andere koelinstallatie die geschikt is voor bedrijven? Op hun website vindt u naast alle contactgegevens ook beeldmateriaal terug van hun realisaties. Bent u na het bekijken van de foto’s helemaal overtuigd? Contacteer ze om langs te komen of vraag uw persoonlijke offerte aan!