Beech
Image default
Dienstverlening

Essentiële verzekeringen voor uw kmo

Winsurances voorziet verzekeringen voor kleine en middelgrote ondernemingen in de regio Waregem. Voor een goede dekking voor een correcte prijs kan u best bij hen aankloppen. Zo biedt deze verzekeringsmakelaar een brandverzekering voor bedrijven aan en een uitgebreide machinebreukverzekering. Samen met u gaan ze op zoek naar de juiste formule om uw eigendom optimaal te beschermen.

Brand- en machinebreukverzekering voor uw bedrijf

Bij deze makelaar in Waregem kan u als zelfstandige terecht om een brandverzekering voor bedrijven af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd tegen brand, maar ook vandalisme, natuurrampen en beschadiging door diefstal vallen onder de polis. Daarnaast kan u uw brandverzekering uitbreiden met verschillende waarborgen om een waterdichte verzekering voor uw bedrijf te creëren. Zo kan u bij Winsurances ook een machinebreukverzekering toevoegen waar alles van machinerie in uw bedrijf door wordt verzekerd. Denk aan productiemachines, maar ook de lift, vorkheftrucks en airconditioning. De verzekering dekt onder andere schade door onervarenheid van personeelsleden en derden, het falen van beveiliging, montagefouten en warmlopen. Machines zijn vaak de kern van een onderneming, zonder hen kan er niets gedaan worden. Het is dan ook belangrijk zo snel mogelijk reparaties aan de machines te krijgen of nieuwe machines te kunnen aankopen. Bij deze verzekeringsexpert kan u er zeker van zijn dat u de beste bescherming mogelijk krijgt. Winsurances biedt nog veel andere verzekeringen aan om bedrijven een naadloze bescherming aan te bieden.

Verzeker uw bedrijf voor alles wat mis kan lopen

Een brandverzekering is geen weggegooid geld voor bedrijven. Er zit veel meer bescherming in dan enkel verzekering voor schade door brand. Een machinebreukverzekering beschermt het mechanische hart van uw onderneming. Ook bij beschadiging aan machinerie in uw bedrijf in regio Waregem kan u rekenen op deze verzekeringsmakelaar. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie over hun aanbod verzekeringen. Maak snel een afspraak om uw eigendom te beschermen naar uw persoonlijke noden.