Beech
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een tikklok zal spanningen op de werkvloer elimineren

Het bedrijf SHARE in Aarschot heeft de oplossing liggen om mogelijke discussies over werkuren, en dus het loon, te vermijden. Zij bieden speciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen een tikklok aan met software binnen een redelijk budget. Door de relatief lage kost kan iedereen de prikklok aankopen en de administratie versnellen.

Dit bedrijf helpt uw bedrijf met een vlotte dagelijkse gang van zaken

Wanneer uw bedrijf met ploegen, shifts of glijdende uren werkt, is het niet altijd makkelijk om in het oog te houden wie hoeveel uren heeft gewerkt. Met een tikklok zijn die zorgen verleden tijd. Dankzij de eenvoudige werking waarbij uw werknemers zelf verantwoordelijk zijn voor het correct in- en uittikken, zal u veel tijd besparen bij het berekenen van de correcte verloning. De slimme en efficiënte software zorgt ervoor dat alles correct geregistreerd wordt. Het begin- en einduur van de werkdag spreekt voor zich, maar ook pauzes en overuren worden automatisch ingebracht. Ook andere verloningsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld bij nachtwerk, kunnen worden ingegeven. Met de traditionele tikklok werkt u met tikkaarten maar bij een universele tikklok kan u ook een ander vlak papieren of kartonnen voorwerp drukken. In fabrieken en werkshops, zoals garages, zijn deze universele tikklokken erg populair. Door de registratie is er ook veel minder, of zelfs geen, kans op discussies. Bovendien wisselen de tikklokken automatisch van winter- naar zomeruur. Zo werkt niemand per ongeluk een uur te veel of te weinig.

Ontlast de administratie

Met een tikklok van dit bedrijf koopt u ook een excellente service. Ze adviseren en installeren hardware en software, bieden oplossingen voor uw mail en ondersteunen u bij verschillende andere IT-problemen. Een samenwerking met dit bedrijf betekent dus niet alleen een snelle en correcte manier om tijdsregistratie te regelen maar ook een langdurige relatie voor al uw IT-problemen. Contacteer hen vandaag nog via hun website.

https://www.share.be/nl