Beech
Image default
Industrie

Transportketting nodig?

Ben jij op zoek naar een kettingbaan voor jouw werkzaamheden? Een kettingbaan wordt namelijk ingezet voor het intern transporteren van goederen. Dit wordt gedaan met een ketting, zoals de naam al zegt. Er kunnen diverse producten van A naar B geplaatst worden, zwaar of licht. Daarnaast wordt het erg precies getransporteerd en kun je de producten precies op locatie krijgen waar jij dat wil. Benieuwd waar je deze kettingbaan het beste aan kunt schaffen? Kijk dan eens bij ACB Transportbanden! Meer hierover lees je in dit blog.

De voordelen van een kettingbaan

Maar waarom zou je kiezen voor een kettingbaan? Wij leggen het je uit! De kettingbaan biedt voldoende grip, zodat het probleemloos gewicht kan transporteren. Ook zijn kettingbanen erg nauwkeurig en is het gemakkelijk te positioneren. Daarnaast kun je de kettingbanen gemakkelijk reinigen, waardoor alles goed schoon blijft. Ideaal dus. Wil je pallets verplaatsen? Dan kun je ze daarna ook gemakkelijk oppakken door middel van een heftruck. De kettingbanen bieden je dus veel verschillende mogelijkheden.

Bestel bij ACB Transportbanden!

Zoals gezegd raden wij je aan om je kettingbaan te bestellen bij ACB Transportbanden. Hun technisch adviseurs vertellen je graag meer over de kettingbanen en welke het beste zou zijn voor jouw situatie. ACB Transportbanden & Onderdelen levert kettingbanen voor verschillende toepassingen in de Agro & Food, Recycling & Bulk en Interne logistiek. Er zijn altijd mogelijkheden en oplossingen te bedenken voor andere situaties.

Vragen over kettingbanen?

Heb je vragen over de kettingbanen en wil je meer weten over de kettingbanen voor jouw situatie? Dan kun je gerust even contact opnemen met de specialisten van ACB Transportbanden. Meer over de transportketting vind je ook op hun website, dus neem eens een bezoekje. Vervolgens kun jij met al jouw vragen terecht bij de specialisten en word je voorzien van een persoonlijk advies.

https://www.acb-transportbanden.be/