Beech
Image default
Aanbiedingen

Ideeën voor in de tuin

Soms kom je wel is bij vrienden of familie die een enorm mooie tuin hebben. Je kijkt je ogen uit en alles ziet er werkelijk gelikt uit. De een heeft een mooie vijver, een grindpad of prachtige bloemen en struiken en de ander heeft een gigantisch mooi terras. In dit artikel willen wij jouw een aantal ideeën geven voor een geweldige tuin.

 

Een terrasoverkapping

Een van de populaire trends onder huizenbezitters is een terrasoverkapping. Door het aanschaffen van een terrasoverkapping kan je tot in de late uurtjes genieten van je tuin. Je kan bijvoorbeeld vrienden uitnodigen om een avondje te borrelen met de heater aan.

Plantenbakken op wielen

Bij je terrasoverkapping kan je ook moderne plantenbakken met wielen aanschaffen. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat je je planten altijd kan verplaatsen, waardoor je tuin nooit hetzelfde lijkt.

 

Een hangmat

Heb je niet veel ruimte in de tuin, maar wil je toch lekker kunnen relaxen na een zware dag, dan kan je kiezen voor een hangmat in de tuin. Een hangmat heeft als voordeel dat het niet veel ruimte inneemt en een kleine investering is. Door een hangmat kom je echt tot rust na een zware dag.

Carport

Wat we ook steeds meer zien terugkomen zijn carports in de voortuin. Een carport is een mooi verlengstuk van jouw huis en biedt bescherming voor bijvoorbeeld jouw motor, scooter of auto. Daarnaast zou je onder jouw carport ook nog een buurt barbecue kunnen organiseren!

 

Schuifpuien

Na alle energie die je in je tuin hebt gestoken wil je natuurlijk wel dat hij opvalt voor familie en vrienden. Door het aanschaffen of al laten inbouwen van een schuifpui laat je je tuin opvallen. Dat komt omdat een schuifpui uit grote deuren met glas bestaan, waardoor de tuin meteen in het oog springt.