Beech
Image default
Onderwijs

Met dit onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs laat je jouw leerlingen zelfstandig werken

Voor kinderen in het basisonderwijs is het zonder twijfel belangrijk, dat zij met passend onderwijsmateriaal aan de slag kunnen gaan met het leren van vaardigheden. Als een leerling moeite heeft met een bepaald vak, bijvoorbeeld rekenen, zullen extra oefeningen ongetwijfeld helpen om deze vaardigheden te verbeteren. Wanneer een kind de reguliere opdrachten tijdens de les daarentegen zonder enkele moeite maakt, heeft hij of zij juist extra uitdaging nodig om geprikkeld te worden.

Ontdek de lesmaterialen van deze expert

Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je een uitgebreid aanbod aan onderwijsmateriaal voor de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan werkboeken voor de basisvakken lezen, schrijven en rekenen. Maar ook boeken voor onder andere aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs vind je in het aanbod van deze expert. De lesmaterialen van deze specialist zijn in verschillende moeilijkheidsgraden beschikbaar, zodat ieder kind op zijn of haar manier uitgedaagd wordt.

In het aanbod van deze uitgeverij vind je ook digitaal onderwijsmateriaal

Kinderen hoeven al een hele tijd niet meer alleen uit boeken, dus op de traditionele manier, te leren. Ze kunnen ook op de computer, laptop of tablet met educatieve spelletjes en opdrachten aan de slag gaan; op school én thuis. Deze educatieve uitgeverij biedt naast fysiek onderwijsmateriaal dan ook digitaal materiaal voor leerlingen in het basisonderwijs aan. Zo wordt leerlingen de mogelijkheid geboden om extra te oefenen met een bepaald vak. En dat gewoon thuis op de bank. Leerlingen die behoefte hebben aan extra uitdaging, vinden dit eveneens in digitaal lesmateriaal. Bekijk het uitgebreide aanbod aan fysiek en digitaal onderwijsmateriaal op de website van dit bedrijf.

Contacteer dit bedrijf eenvoudig via hun website

Ben jij op zoek naar onderwijsmateriaal op het niveau van jouw leerlingen in het basisonderwijs? Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je zonder twijfel wat je zoekt. Of je nu werkboeken voor lezen, rekenen, schrijven of verkeersveiligheid zoekt: het ervaren team van deze uitgeverij staat voor je klaar. Zo kunnen jouw leerlingen aan het werk gaan met materialen die aansluiten op hun eigen niveau. Wanneer je meer informatie wenst te ontvangen, contacteer je dit bedrijf via hun website.

https://www.kinheim.be/