Beech
Image default
Hobby en vrije tijd

Organiseer het leukste zwemfeestje voor uw kinderen

Bent u nog op zoek naar een leuke activiteit voor uw kinderen? Kies dan voor een zwemfeestje bij ’t Zwemkaffee. Deze brasserie zit gevestigd bij het zwembad van Geel. Dit betekent dat u en uw kinderen na het zwemmen heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje bij ’t Zwemkaffee. Hun uitgebreide menukaart heeft voor ieder wat wils. Zowel voor jong als oud als voor een klein hapje of volledige maaltijd kunt u bij hen terecht.

Combineer zwemmen met een hapje eten

Een zwemfeestje bij ’t Zwemkaffee is de perfecte activiteit voor een kinderfeestje. Laat uw kinderen een hele dag spelen en zwemmen in het zwembad en wildwaterbad. Geniet zelf van een drankje in de brasserie of ga ook zwemmen. Na een hele dag zwemmen krijgen uw kinderen natuurlijk honger. Geen probleem! ’t Zwemkaffee heeft een speciaal kindermenu samengesteld met onder andere kinderspaghetti, frietjes met saus, curryworst, kipnuggets en een kinderpannenkoek. Keuze genoeg dus! Uzelf kunt kiezen uit een van de heerlijke hoofdgerechten, zoals pasta’s, salades, soepen of broodjes. Sluit de dag af met een lekker ijsje en u kinderen hebben gegarandeerd een leuke tijd!

Extra arrangementen voor een kinderfeestje

Voor het organiseren van een kinderfeestje biedt ’t Zwemkaffee verschillende arrangementen aan. Zo kunt u ervoor kiezen om het zwemmen te combineren met een hotdog party, een pizza party, een frietjes en curryworst party of een Bicky party. Hierbij krijgen de kinderen een lekkere Bicky burger in combinatie met frisdrank en een ijsje. Daarnaast krijgt de jarige bij het eten een glaasje kinderchampagne en een extra cadeautje. ’t Zwemkaffee biedt ook nog eens verschillende kortingsacties aan als u met een groep van meer dan negen personen komt.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor het leukste zwemfeestje moet u bij ’t Zwemkaffee zijn! Laat u kinderen een sportieve middag beleven met aansluitend een lekker etentje. Bekijk de website van ’t Zwemkaffee voor meer informatie en voor de mogelijkheden of neem contact met hen op.

https://www.tzwemkaffee.be