Beech
Image default
Financieel

Overgaan tot beslag legging

Afgelopen week ben ik in gesprek gekomen met een advocaat die gaat helpen met beslag legging. Ik heb namelijk een eigen onderneming en er heeft een klant al enkele maanden een achterstand met zijn betalingen. Ik ben dus gaan zoeken naar oplossing om het geld te krijgen van mijn debiteur. Ik ben dus opzoek gegaan naar oplossingen via het internet. En ik kreeg daar heel veel informatie door. Ik ben deze dan ook echt gaan toepassen. Ik heb allereerst geprobeerd mail contact te krijgen maar dit werkte niet. Toen heb ik enkel keren een betalingsherinnering gestuurd met een bepaalde termijn dat hij moest betalen. maar ook hierop kreeg ik geen reactie. Daarom ben ik gaan zoeken naar een andere oplossing en dit was het inschakelen van een incassobureau. Werkt dit ook niet dan kan je overgaan op het inschakelen van een advocaat en kan je over gaan tot beslag legging op zijn rekening of goederen.

Beslag legging

Overgaan op een beslag legging is wat er is gebeurd, maar daarvoor heb ik eerst een incassobureau ingeschakeld omdat hij niet betaald. Ik ben deze gaan zoeken en kwam al snel Van Loon Incasso Advocaten tegen. Ik heb na het bekijken van die websites besloten om door hun achter de debiteur te gaan. Dat hebben zij ook gedaan. En ze waren super vriendelijk en hielden mij overal van op de hoogte. Echter na weken lang acties te hebben ondernomen, zonder resultaat hebben ze mij geadviseerd een advocaat in armen te nemen, dat kon daar ook bij Van Loon Incasso Advocaten. met hen ben ik het traject tot beslag legging in gegaan en zodoende heb ik a weken lang achter de debiteur te gaan het geld gekregen. Er was namelijk beslag legging gedaan op zijn rekening. Ik ben super tevreden op Van Loon Incasso Advocaten, de werkwijze is super en de omgang met de klant ook!