Beech
Image default
Woningen

Redenen om thuis een minizwembad te installeren

Dit idee lijkt een beetje gek voor de Belgische residentie, maar waarom zou u niet overwegen om een ​​mini-zwembad te installeren? We kennen de volledige redenen hiervoor al.

Mini budget

Lala: De prijs van het mini-zwembad is lager dan die van het grote zwembad. Prijzen variëren van 500 tot 10.000 euro, dus er zijn veel mogelijkheden! Natuurlijk, als het zwembad ondergronds is, zal de prijs hoger zijn.

Even belangrijk: kleine zwembaden betekenen minder waterverbruik, minder kosten, minder verwarmingskosten en minder moeite om de temperatuur op peil te houden.

Je kunt hem (bijna) overal neerzetten

Met een mini-zwembad hoef je geen enorm terras of grote tuin te hebben. Er zijn zelfs appartementbewoners die genieten van mini-zwembaden!

Je kunt binnen zwemmen!

Het is niet omdat uw zwembad zo klein is dat u er niet in kunt zwemmen. Sommige systemen kunnen bijvoorbeeld flow creëren … of u kunt een speciale elastische band gebruiken om uzelf vast En calorieën verbranden …

 Kinderen zijn er dol op

Niet zo gek: kinderen houden van mini-zwembaden en helemaal niet schilderen.

Je kunt er een bubbelbad van maken

Kan het mini-zwembad ook dienst doen als bubbelbad? Geen probleem, daar zijn meerdere oplossingen voor. Daarna alleen champagne …

https://be.propenda.com/keyword/prachtige-villa.html