Beech
Image default
Aanbiedingen

Secretaresse

Secretaresse

jobs zonder diploma

Vacature: Secretaresse (M/V) – Gavere

Bedrijfsvoorsing is gespecialiseerd in het op een originele en efficiënte manier plaatsen van stenen gevelbekleding. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste secretaresse die verantwoordelijk zal zijn voor het ontvangen van klanten, het beantwoorden van telefoongesprekken, het bijhouden van klassement en opvolging, en het plaatsen van bestellingen.

Profiel:

– Enige ervaring in een vergelijkbare functie is een pluspunt.
– Je hebt basiskennis van Word en Excel.
– Je hebt een diploma secundair onderwijs, bij voorkeur in de richting van administratie, handel of kantooradministratie.
– Je beheerst zowel het Nederlands als het Frans goed.

Aanbod en voordelen:

– Je krijgt een contract van onbepaalde duur.
– We bieden een voltijdse tewerkstelling met daguren.
– Onmiddellijke indiensttreding is mogelijk.
– Je salaris wordt volgens het wettelijk barema bepaald.
– Na een proefperiode van enkele maanden kom je in aanmerking voor een vast contract.
– Indien je in aanmerking komt voor een tewerkstellingsmaatregel, moedigen we je aan om te solliciteren. Neem voor meer informatie over je mogelijkheden contact met ons op.

Locatie: Gavere

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende functie, stuur dan je sollicitatie naar ons. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Let op: Eigen vervoer is aanbevolen om bij ons te werken. Voor meer informatie over ons bedrijf en om onze website te bezoeken, verwijzen we je graag naar onze website.

Bij Bedrijfsvoorsing zijn we trots op onze originele en efficiënte aanpak van het plaatsen van stenen gevelbekleding. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een gedreven secretaresse die een belangrijke rol zal spelen bij het ontvangen van klanten, het beantwoorden van telefoongesprekken, het beheren van klassement en opvolging, en het plaatsen van bestellingen.

We hechten waarde aan enige ervaring in een vergelijkbare functie, maar nog belangrijker is jouw enthousiasme en motivatie om te groeien in deze rol. Als secretaresse zul je ook basiskennis van Word en Excel moeten hebben, omdat deze vaardigheden essentieel zijn in je dagelijkse taken.

Wat betreft je opleiding, is een diploma secundair onderwijs vereist. Bij voorkeur heb je een achtergrond in administratie, handel of kantooradministratie. We hechten ook veel belang aan taalvaardigheid, waarbij een goede beheersing van zowel het Nederlands als het Frans een vereiste is.

In ruil voor jouw inzet en toewijding bieden we een contract van onbepaalde duur aan, waarbij je kunt genieten van een voltijdse tewerkstelling in een dagregeling. We streven naar een snelle indiensttreding, zodat je snel kunt beginnen met het vervullen van deze uitdagende rol. Je salaris wordt vastgesteld volgens het wettelijk barema en na een proefperiode van enkele maanden is er mogelijkheid tot een vast contract.

Bij Bedrijfsvoorsing geloven we in het stimuleren van diversiteit en het bieden van kansen aan iedereen. Als je in aanmerking komt voor een tewerkstellingsmaatregel, moedigen we je aan om te solliciteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over jouw mogelijkheden en hoe we je kunnen ondersteunen in dit proces.

De locatie van het werk is in Gavere, dus het is handig om over eigen vervoer te beschikken. Als je meer wilt weten over ons bedrijf en onze werkzaamheden, nodigen we je van harte uit om onze website te bezoeken.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische team en je stempel te drukken als secretaresse bij Bedrijfsvoorsing? Stuur dan vandaag nog je sollicitatie naar ons. We kijken ernaar uit om jouw potentieel te ontdekken en je te verwelkomen in ons team!

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html