Beech
Image default
Woning en Tuin

Ruit in diggelen, wat nu?

U zit rustig op de bank een kopje thee te drinken en ineens schrikt u zich een hoedje, KNAL. U springt op en gaat gelijk kijken in de richting waar het lawaai vandaan kwam. Aangekomen in de woonkamer ziet u het direct, de vloer ligt bezaaid met stukken glas en de ruit zelf heeft een groot gapend gat in de vorm van een bal. U loopt naar buiten en ziet uw buurjongetje in paniek naar de kapotte ruit kijken. Na van de schrik bekomen te zijn gaat u eens nadenken, wat nu verder? 

Zelf de ruit vervangen

Uw ruit is kapot en dit kunt u natuurlijk niet zo laten. Het tocht in de woonkamer en alle warmte van het huis loopt zo naar buiten. U kijkt op het internet en vind al snel een glas dealer. U denkt eraan om een nieuwe ruit te kopen en deze zelf te plaatsen. Wij raden dit u echter af. Glas vervangen is een specialistische klus waar u veel ervaring voor nodig heeft om het goed uit te voeren. Daarnaast kun u uzelf flink verwonden aan de scherpe randen van de kapotte ruit wanneer u deze weghaalt. 

De ruit laten vervangen door een professional

Heeft u een kapotte ruit en wilt u deze vervangen? Bel dan een professional om dit voor u te doen. Bij Glasprobleemkwijt hebben wij al zo’n professional uit uw regio voor u klaarstaan. Hij heeft al jaren ervaring met allerhande glas problemen en kan uw probleem dus ook zeker oplossen. Hij kan u helpen bij het verwijderen van de kapotte ruit, het bestellen van een nieuwe ruit en het plaatsen hiervan. Dit alles doet hij voor een eerlijke prijs en met goede communicatie met u. Dus wilt u snel van een glasprobleem af met de hulp van een professionele glaszetter? Bel of mail dan voor een afspraak!

De kosten

Onze glaszetters krijgen vaak de vraag van klanten hoeveel de procedure precies gaat kosten. Ze kunnen hier echter pas goed antwoord op geven als ze meer informatie hebben over de klus. Hij zal u dus een aantal vragen stellen om de prijs goed te kunnen bepalen. Deze vragen zien er als volgt uit:

  • Gaat het om een spoedgeval? (buiten kantooruren)

  • Om welk type glas gaat het?

  • Hoe groot is de ruit?

  • Moet de ruit vervangen worden met behulp van een kraan?

  • Hoelang gaat het duren om de ruit te vervangen?

 

https://glasprobleemkwijt.be/