Beech
Image default
Hobby en vrije tijd

Toe aan een dagje weg met gezin? Bezoek dit vogelpark!

Tussen alle drukte door ben je soms toe aan een lekker dagje weg met het gezin. Met alle volle schema’s van werk, school, sport en andere activiteiten, heb je behoefte aan gewoon even iets leuks doen samen. Iets speciaals. Dan is Avifauna zeker een geschikte bestemming. In het grote park vol vogels valt van alles te beleven voor kinderen én ouders. Samen tijd spenderen, mooie dieren bekijken en lekker eten in het park voor een onvergetelijk dagje weg met het gezin of met kinderen. Het is allemaal mogelijk in Alpen aan den Rijn.

Bijzondere vogels

Heb je ooit van een dubbele neushoornvogel gehoord? Een Kolibrie of Toekan in het echt bewonderd? Gezien hoe pinguïns gevoerd worden? In Avifauna tref je vogels uit de hele wereld. Soorten uit warme en koude streken wachten op je in het mooi aangelegde park. Je aanschouwt ze in hun natuurlijke habitat in mooie verblijven. In het park kan door verschillende thematische stukken worden gewandeld en kunnen steeds meer vogels ‘los’ bekeken worden, zodat je er zelf tussen loopt. Spannend en levendig. Zowel bekende vogels als pinguïns en Ara’s zijn van de partij, als minder bekende vogels zoals de Secretarisvogel en de Helmkasuaris. Leer ze allemaal kennen tijdens een dagje weg met kinderen of het hele gezin.

Genoeg te doen

Vogels bekijken is niet het enige wat mogelijk is tijdens een dagje weg met het gezin. Tussendoor spelen in de speeltuin of -hal kan ook. Bij voedertijd leer je meer over de verschillende soorten tijdens de voederpraatjes. Tijdens een van de vogeldemonstraties geniet je van actie in de lucht. Tussendoor zijn er genoeg mogelijkheden voor een lekkere versnapering of maaltijd bij een van de horecaplekken. Een speciale ervaring is het zelf voeren van Lori’s. Treed hun verblijf binnen met een bakje nectar en ze komen vanzelf op je af om van het lekkers in je hand te genieten. Niet schrikken als ze gewoon op je komen zitten. Een rondleiding door het park krijgen kan ook, maar dan moet je niet vergeten te reserveren.