Beech
Zakelijke dienstverlening

Nieuwe horeca apparatuur aanschaffen via een webshop

Heeft u een nieuwe horecagelegenheid te openen of wilt u renoveren binnen uw huidige onderneming? Binnen de horeca is goede apparatuur misschien wel het belangrijkste om uw onderneming te laten slagen. U wilt uw bekwame personeel namelijk niet laten werken met oude apparatuur die wellicht niet meer voldoet aan de richtlijnen.

De essentiële apparatuur voor uw horecagelegenheid

Wellicht vraagt u zich af wat voor apparatuur er echt onmisbaar is binnen de horeca? Hier heeft u enkele benodigdheden die als essentieel worden gezien:

  • Een goede koelkast of koelcel is van belang voor de kwaliteit van de voedselwaren. Dankzij een adequate koeling blijft de smaak van de ingrediënten goed bewaard zodat u heerlijke gerecht op tafel zet voor uw bezoekers.
  • Met een sterke vriescel wordt het handig om groter inkopen te doen tegen voordelige prijzen. U slaat de etenswaren eenvoudigweg op in de koelcel en gebruikt het wanneer u de ingrediënten nodig heeft.
  • Met een goed fornuis komt u als chef al ver. Hoewel de apparatuur van veel koks nog op gas werkt, wordt het in de horeca steeds meer geaccepteerd om op inductie of simpelweg elektrisch te koken. Beter voor het milieu en minder risicovol voor het personeel.

In de webshop van Horeca Koeling vindt u al deze apparatuur en nog veel meer om uw horecagelegenheid in te richten volgens de laatste richtlijnen van het FAVV. Al deze richtlijnen staan vermeldt op de website van het agentschap.

Gratis verzending en snelle levering bij uw bestelling

Bij Horeca Koeling geniet u eenvoudigweg van de laagste prijzen in België voor de aanschaf van apparatuur in de horeca. Bij bestellingen boven de € 200,- geniet u bovendien van gratis verzending. De bezorging van uw horeca apparatuur geschiedt erg snel. Binnen enkele werkdagen heeft u alle apparatuur al in huis, zodat u snel aan de slag kunt met de rest van de inrichting.

Gerelateerde artikelen

Wat de adviezen van G4S Safety Solutions voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Kies voor professionele ongediertebestrijding voor een optimaal resultaat