Beech
Image default
Woning en Tuin

Waarom zijn muurcirkels leuk voor jouw foto's?

Wil je jouw woning of een andere ruimte een persoonlijk of een creatief tintje geven? Dan zijn muurcirkels misschien wel precies hetgeen waar jij naar op zoek bent! Dit is een manier om jouw foto’s in te lijsten in, je raad het al, cirkelvorm. Deze cirkelvormige lijsten waarin je jouw foto’s kan plaatsen geven je legio opties om creatief te werk te gaan met ruimte, vormen en kleuren.

Wat is er mogelijk met muurcirkels?

Muurcirkels geven je de mogelijkheid om verschillende foto’s of afbeeldingen te combineren. Hierbij kan je gebruikmaken van eigen, persoonlijke foto’s, maar je kan dit bijvoorbeeld ook combineren met (zelf bedachte) inspirerende quotes, in kleuren en lettertypes die aansluiten bij de rest van je foto’s. Door de ronde vorm van de muurcirkels kan je eindeloos combineren met het positioneren van lijsten ten opzichte van elkaar, om van het geheel van muurcirkels een mooi natuurlijk geheel te maken.

Populaire opties

Momenteel zien wij trends in verschillende interieurs van persoonlijke foto’s, inspirerende quotes maar bijvoorbeeld ook natuurfoto’s van flora en fauna. Sommige mensen kiezen ervoor om kleurenfoto’s op smaakvolle wijze te combineren met zwart-witfoto’s of om te kiezen voor verschillende grootten afbeeldingen bij elkaar als men bepaalde foto’s meer wilt accenturen dan anderen. Heb je zelf al een globaal idee maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Laat je dan helpen met keuzes maken door professionals met veel ervaring in fotografie en interieur design.

Gebruiksvriendelijkheid

Een pré voor deze muurcirkels is dat het ophangen ervan werkelijk een fluitje van de cent is. Je hoeft niet technisch te zijn om toch een prachtig resultaat te krijgen. Boren of timmeren is helemaal niet nodig dankzij een innovatief magnetisch ophangsysteem dat wordt meegeleverd bij een bestelling. Hiermee wordt de positie en de afstand van de muur bepalen een koud kunstje. Bijkomend voordeel is bovendien dat je de muurcirkels na verloop van tijd kan verplaatsen zonder dat je lelijke gaten in de muur overhoudt. Wel zo rustgevend als je nog niet 100% zeker bent over de juiste positie van jouw pronkstukken!

Verschillende materialen

De producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo bestaat er keuze uit forex, aluminium en plexiglas. Aan jou dus de keuze of je gaat voor een moderne stijl of voor een meer klassieke uitvoering. Toch nog een laatste twijfel? Dan is er een handige tool beschikbaar die jou kan helpen bij het maken van de beste keuze. Met deze tool kan je jouw gekozen muurcirkels fictief plaatsen op de door jou gewenste muur, waarbij je via je telefoon of pc een impressie kan krijgen van het eindresultaat.